ary2_7 Bı arkadaş yazmış bı ay geriden geliyomus o yüzden Mayıs’ta doğum yapanlar Haziran’da yatiyomus
Dilaradeniz EsilaMiracAyazEren_Moms benimde devam ediyor yazıyor hala demin gidip çektim canım sende git
EsilaMiracAyazEren_Moms ary2_7 ben şubatta yaptım doğumumu hala yatmadı. Bi nisan dediler bi mayıs dediler şimdi de haziran diyolar
lisansli_Mom49 EsilaMiracAyazEren_Moms şubata doğum yaptıysanız 3 ayın toplam parasını alıyorsunuz bende nisanda yaptım beş bin yattı artık her ay bel bin alcam
prensesannesi2_655 EsilaMiracAyazEren_Moms bende şubatta yaptım dün msj geldi ama hala devam ediyor diyordu e devlette bugün halk banka gittim 4500 tl yatmış çektim sizde kimliğinizle gidin çekebilir siniz
asao Dilaradeniz peki başvurusunu ne zaman yapmisttiniz benimde bebegim 20 subat dogumlu nisanda basvuru yapmistim
2_oglanannesi Dilaradeniz iyide iban falan bile istemediler nasıl yatıyor para. Belli bi bankaya adımızla yatıyor galiba mesaj gelecek öyle mi? Doğru mu anladım. Bendede hala sistemde devam ediyor yazıyor
ferlazen Dilaradeniz 4.çoçuğunuz ama mesala bişi sorcam 4.çoçuğa ne kadar ücret veriliyor canım her ay 5.000₺ mi? Sizin bebek 3 aylık yani toplamda kazanılmış hak olarak 15.000₺ birikmiş hesabınızda doğru mu
gunesedda elfmrl123 şubatta doğum yaptım başvurdum olumsuz diye mesaj geldi memurum acaba o yüzden mi