AyseAlyamm Annelik00 minies kullanıyorum hem içeriği temiz hem fiyatı uygun sızma tasma pişik hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Smnl Aayyssnnrr ya ben aldım ama çok ıslak kalıyor kızımın altı. Sizde öyle bir sorun olmuyor mu. 2 saatten fazla tutamıyorum uzarsa altı kıpkırmızı oluyor açtığımda
Aayyssnnrr Smnl ben öyle bisyle karşılaşmadım ama mesela gece altını degistiremiyorum uyanıyor sabaha kadar doluyor oyl3 olunca bazen taşıyor tasmasada altı tabi ıslak kalıyor ama dediğim gibi çok çok uzun süre kalırsa oluyor
Burcubayram01 Pirima kullanıyorum diğer iki ccogumdada pirima kullandım ne denediysem bezi açtığımda ıslaklık oluyordu mutllaka pirimada asla öyle bı durum olmadı pişik çok nadir yaşadım kısa süreli ucundede
Busralyaa Annelik00 molfix iyidir😄 ama ben şuan ebebekten aldım baby&me markalı çok güzel hiç sızdırmıyor 12 saat kuru tutuyor 50 adetini 20 tlye almştm
Sefr Annelik00 mor paketi kullanıyrm çok nadir sızdırma oldu ama anlayamadım bezden mi bebeğimden mi çünkü yan yatıyor sürekli bez dolu olmadığı halde yandan sızıyor. Mor paketi bikere deneyin istersenz
Yaseminasil Annelik00 prima premium care ve aqua pure üstüne tanımam bir kere pişik olmadı sızıntı hiç olmadı sleepy ve molfix denedim ikisi de sızdırdı molfix tek bezde kızarıklık yaptı
gamzeoguz3 Ben sleepy kullanıyorum naturel olan 5 aydır hiç bir sorun yaşamadım sızıntı pişik vs vs 9 saat almadığım oluyor hiç bişey yok ama unutmayalım ki her bebek farklıdır ve her ürün her bebeğe iyi gelmez denemek gerek sonuçta her bebeğin teni farklı 🙏
Nur_emir Annelik00 prima, molfix,slepy,evy baby hepsi sızdırdı en son baby turco aldım hiç sızdırmıyor
kirpikuclari Annelik00 canım aldın mı bezi yorumları okuyamadım ama molfix pure soft gerçekten aşırı mennunum
Annelik00 kirpikuclari molfix aldım ve uzun saat bekledim sızma olacak mı diye gece çok şükür olmadı hatta açarken şişkinliği yoktu bile slepy kadar canım
kirpikuclari Annelik00 normal molfixi bilmiyorum canım ama pure soft u da bi dene bence tabi yine çocuğa göre değişir ama cidden çok mennunum