Diana2306 Annelik00 kızım 4 aylık doğduğundan beri sleepy kullanıyorum sızıntı yaptığına hiç şahit olmadım başımada gelmedi
Sefr Annelik00 mor paketiimi kullanıyorsunz yoksa beyazı mı benmde bebeğim 14 günlük moru kullanıyrm sızıntı yapıyor acaba yan yattığından mı diyorum
nilay35 Annelik00 ben joker babyden evy baby kullaniorum cokta memnu um stok yaptm.resmen 132tanesi 55 ile 59 tl arasi
Sefr Annelik00 mor paketi kullanıyrm çok nadir sızdırma oldu ama anlayamadım bezden mi bebeğimden mi çünkü yan yatıyor sürekli bez dolu olmadığı halde yandan sızıyor. Mor paketi bikere deneyin istersenz
Ebrs Annelik00 prima kesinlikle tavsiye etmem, asiri kimyasal içeriyor canim. Molfix veya evy baby almalisin bence
AyseAlyamm Annelik00 minies kullanıyorum hem içeriği temiz hem fiyatı uygun sızma tasma pişik hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Smnl Aayyssnnrr ya ben aldım ama çok ıslak kalıyor kızımın altı. Sizde öyle bir sorun olmuyor mu. 2 saatten fazla tutamıyorum uzarsa altı kıpkırmızı oluyor açtığımda
Aayyssnnrr Smnl ben öyle bisyle karşılaşmadım ama mesela gece altını degistiremiyorum uyanıyor sabaha kadar doluyor oyl3 olunca bazen taşıyor tasmasada altı tabi ıslak kalıyor ama dediğim gibi çok çok uzun süre kalırsa oluyor
Burcubayram01 Pirima kullanıyorum diğer iki ccogumdada pirima kullandım ne denediysem bezi açtığımda ıslaklık oluyordu mutllaka pirimada asla öyle bı durum olmadı pişik çok nadir yaşadım kısa süreli ucundede
Busralyaa Annelik00 molfix iyidir😄 ama ben şuan ebebekten aldım baby&me markalı çok güzel hiç sızdırmıyor 12 saat kuru tutuyor 50 adetini 20 tlye almştm