Duce28 Aayyssnnrr Biz minies kullandik hemde çok ne zamanki icerik değisti bize yaramadi . Sizde bir sorun olmadiysa ne mutlu 🤗 benim kizim pisik oldu oldugu gibi duruyor paket hemen primaya geri donduk . Sikayet bile ettim icerik degistigini soylediler .
Mom10 Annelik00 Ben hemen hemen hepsini denedim ve kesinlikle Molfix öneririm asla sızdırmıyor dopdolu bez olsada.
Mete_moms Annelik00 minies canım bende sleepyden miniese geçtim rahat ettim 6 aydır kullanıyorum çok memnunum
KYAG2509 Primada kaka fırtlıyor bu bi gerçek ama sızdırma pişik sıfır bende külot beze geçicem o fırtlatmıyor diyorlar😂😂😂
Beme123 Annelik00 bizde 37 gunluguz slpyle başladım ama şuan a101 bezini kulanıyorum çokta memnunum pişik sızdırma hiçbirşey yapmadı hem fiyatı diğerlerine göre'de daha uygun hemde güzel bn memnunun
Diana2306 Annelik00 kızım 4 aylık doğduğundan beri sleepy kullanıyorum sızıntı yaptığına hiç şahit olmadım başımada gelmedi
Sefr Annelik00 mor paketiimi kullanıyorsunz yoksa beyazı mı benmde bebeğim 14 günlük moru kullanıyrm sızıntı yapıyor acaba yan yattığından mı diyorum
nilay35 Annelik00 ben joker babyden evy baby kullaniorum cokta memnu um stok yaptm.resmen 132tanesi 55 ile 59 tl arasi
Sefr Annelik00 mor paketi kullanıyrm çok nadir sızdırma oldu ama anlayamadım bezden mi bebeğimden mi çünkü yan yatıyor sürekli bez dolu olmadığı halde yandan sızıyor. Mor paketi bikere deneyin istersenz
Ebrs Annelik00 prima kesinlikle tavsiye etmem, asiri kimyasal içeriyor canim. Molfix veya evy baby almalisin bence