Annelik00 Merhaba kızlar bebeğim 35 günlük slepy kullanıyorduk fakat değiştirecem çok sık değişmeme rağmen hep sızıntı yapıyor bana önereceğiniz özellikle sızdırmayan Bebek bezlerini yazarmısınız dışardayım şuan alıcam
Htcesylmzz Annelik00 bencede molfix. Sleepy hep sızdırıyordu bizde molfix e geçtik 3 aydır çok memnunum
Adarenn Annelik00 minies en temiz içerikli ve ekonomik dokusuda yumuşak ve pişik yapmadı Prima premium çare den miniese geçtim ben
Aayyssnnrr Migrosun minies bebek bezi oğlum 9 aylık şuan dogdudugundan beri minies kullaniyoruz hem ekonomik hemde güzel bazen taştığı oluyor ama oda çok dolarsa ben memnunum hic pisikte olmadi
Duce28 Aayyssnnrr Biz minies kullandik hemde çok ne zamanki icerik değisti bize yaramadi . Sizde bir sorun olmadiysa ne mutlu 🤗 benim kizim pisik oldu oldugu gibi duruyor paket hemen primaya geri donduk . Sikayet bile ettim icerik degistigini soylediler .
Smnl Aayyssnnrr ya ben aldım ama çok ıslak kalıyor kızımın altı. Sizde öyle bir sorun olmuyor mu. 2 saatten fazla tutamıyorum uzarsa altı kıpkırmızı oluyor açtığımda
Acemianne22 Annelik00 Prima Premium care ,sleepy kullandım, molfix kullandım hiç biri prima gibi değil bebeğiniz çok hareketliyse kilot bezi de çok iyi ama uslu bir bebeğiniz varsa çıt çıt bez tavsiye ederim