elifmelif Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yaa bebeğim olana kadar bornozla bir saat beklerdim duştan çıkınca off ne keyif alırdım ya şimdi 10 dk duş 5 dk giyinme 🤦🏻♀️
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan elifmelif abdestin geçersiz oluyor ne yapıyorsun sen mutlaka yarım saat beklemen lazım şartlarından biridir 😳
seninbenimlederdinne_ Minik-22 böyle bir şey yok, şöyle ki gusulsüz gezdiğin her adım ( bir ezan vakt geçtikten sonrası için) günahtır. Benim bildiğim Hz. Ali ra gusül gerektiren durumlarda gusül almaya giderken terlik giyip gidermiş helki ondan diyordur.
Minik-22 seninbenimlederdinne_ olabilir canım bunu anneme soracağım dediğin gibi bundan mi diyor yoksa bir Koca karı fikrini mi duymuş diyor şimdi bende çok merak ettim nereden bildiğini
asafimkavun Valide-Ayse-Hafsa-Sultan şimdi şöyle ee bebeğin var uyandı ağlıyor hızlıca duş abdest alman lazım mecbur yarım saat de beklenmiyor bazen
Minik-22 nrmnnn teşekkür ederim dünden beri hep abdestim kabul olmadı ve cünüp üm diye düşünüyor dum iki çocuğum var yemek yapip yediriyorum ve dün duştan sonra çocukların yıkanan kıyafet lerini dolap a yerledim günah oldu diye üzüldüm
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Elfgrn yarım saat durman lazım şart toksa geçersiz oluyor abdestin geçersiz 😆 şimdi gidip yıkanıp yarım saat beklemen lazım
aliceinwonderland Minik-22 33 yıllık hayatımda hiç terlikli gusül duymadım. Aksine tamamen temizlenmemiz için ayaklarımızın tabanınında yıkanması gerekmiyor mu terlikle nasıl olacak o iş
elifmelif Kızlar herkes burdayken ben de bir soru sorayım; benim kulağımda çok fazla delik var ve birinde küpe yok. Küpe olanları oynatıyorum ama küpe olmayana birşey yapmıyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan elifmelif kulaklarını oynat küpesizse oynatman yeterli su giriyormuş zaten deliklerden
tubasd elifmelif o kulak için bir küpe bulundurabilirsiniz banyoda sürekli küpe takmayanlar için pratik oluyor
patlakprezervatif elifmelif çok küpe takarmışım gibi delirdim 🤦🏻♀️. Banyoda küçük bir tane küpem var abdest alacağım zaman kullanıyorum. Rafa asarım lazım olunca hemen pıt pıt. Bir yerde küpe ile uğraşmanıza gerek yok parmaklarınızı ovuşturarak yapabilirsiniz dinde zorluk yok kolaylık vardır diye okumuştum. Ama hiç içim rahat etmedi ben küpe ile devam ediyorum