tultanhanim Minik-22 Terlik: Ben ne alaka ? İlk defa duydum böyle bir şey, yıllarca cenabet mi gezmişim 🤣
Elfgrn Minik-22 Birikmiyor ki akan su gidere gidiyor. Yani anneniz kocakarı uydurmasına inanmış. Hangi kitapta yazıyor böyle birsey yada hangi hoca diyor. Sizin tercihiniz ama terlik olmasa da oluyor o
Irmakk1 Minik-22 böyle birşey yok her duyduğunuza inanmayın Minik-22 siz terlik giymeyince ayağınızın altına su mu birikiyor ? Su giderden gidiyor birikme falan olmuyor he sizin gider tikaliysa duşa kabin göl gibi oluyorsa o ayrı
CatBoy Minik-22 Guslün 3 şartı ağza su vermek buruna su vermek tüm vücudu iğne deliği kadar kuru yer kalmayacak şekilde yıkamak. Terlik ben ne alaka 😅
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Minik-22 terlik şart giymen lazım yoksa kabul olmuyor banyo kapısından üç kere gir çık o da şartlardan biridir sonra gargara mazmaza ve komple yıkanma olur en son çıkarken havluyu 3 kere etrafında döndür öyle giyin hemen giyinme ama yarım saat havluyla kalıp iyice kirlerini emmesini sağlaman lazım
elifmelif Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yaa bebeğim olana kadar bornozla bir saat beklerdim duştan çıkınca off ne keyif alırdım ya şimdi 10 dk duş 5 dk giyinme 🤦🏻♀️
Minik-22 damlaytsn bende annem lerden duydum ama işte büyük lerin dediğine uyuyor dum ama yeni taşındım eski evde kullandimi getirmedim attim kötü oldu diye yeni alacam ama daha alamadim
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan elifmelif abdestin geçersiz oluyor ne yapıyorsun sen mutlaka yarım saat beklemen lazım şartlarından biridir 😳
seninbenimlederdinne_ Minik-22 böyle bir şey yok, şöyle ki gusulsüz gezdiğin her adım ( bir ezan vakt geçtikten sonrası için) günahtır. Benim bildiğim Hz. Ali ra gusül gerektiren durumlarda gusül almaya giderken terlik giyip gidermiş helki ondan diyordur.
Minik-22 seninbenimlederdinne_ olabilir canım bunu anneme soracağım dediğin gibi bundan mi diyor yoksa bir Koca karı fikrini mi duymuş diyor şimdi bende çok merak ettim nereden bildiğini
asafimkavun Valide-Ayse-Hafsa-Sultan şimdi şöyle ee bebeğin var uyandı ağlıyor hızlıca duş abdest alman lazım mecbur yarım saat de beklenmiyor bazen
Minik-22 nrmnnn teşekkür ederim dünden beri hep abdestim kabul olmadı ve cünüp üm diye düşünüyor dum iki çocuğum var yemek yapip yediriyorum ve dün duştan sonra çocukların yıkanan kıyafet lerini dolap a yerledim günah oldu diye üzüldüm
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Elfgrn yarım saat durman lazım şart toksa geçersiz oluyor abdestin geçersiz 😆 şimdi gidip yıkanıp yarım saat beklemen lazım
aliceinwonderland Minik-22 33 yıllık hayatımda hiç terlikli gusül duymadım. Aksine tamamen temizlenmemiz için ayaklarımızın tabanınında yıkanması gerekmiyor mu terlikle nasıl olacak o iş