hassasanne3 En korktuğum hayvan… Öldürmeli miyim yoksa dışarı mı atmaliyim nasıl yapcam onuda bilmiyorum gerçi 😒
sevimliidostlarr hassasanne3 zemin katta mı oturuyorsunuz genelde oralara daha kolay geliyor sanırım dikkatli olun direk dışarı atın
suheyla92 hassasanne3 bizim eve de girmisti balkondan girdi sanirim. Sonra biz tatile gittik geldik 1 hafta pasa gibi yasamis evde olmemis yine cikti ortaya gorduk. Sonra esim legeni uzerine kapatip yakalamış disari atmis ben yoktum o arada allahtan
mynameysli4 Benimde en ennn ennn tiskindigim ve korktuğum hayvan. Öldürmek günah dışarı atın yada eşiniz atsın. Onun küçüğü girmişti bir ara eve eşim elektrik süpürgesine çekti dışarı attıi. Nasıl girdi ki evinize müstakil mi
Seyma2534 mynameysli4 kertenkele öldürmek günah değil sevap canım her hayvanı öldürmek günah ama kertenkele sevap peygamberimiz söyle demiş
hassasanne3 mynameysli4 hayır üst kat bı de nasıl girdi bilmiyorum. Eşim yok evde bilmiyorum nasıl olacak kaçtı ama nerede Allah bilir. Bu dolaplara falan girer mi acaba
mynameysli4 Seyma2534 tam tersi Peygamberimize yardımcı olmuşlar diye biliyorum çok çok günah diye duymuştum.
meryeminannesiii1 mynameysli4 "Resulullah (S.a.v) buyurdular ki: "Kim keleri (kertenkelenin bir çeşididir) ilk darbede öldürürse ona yüz sevap yazılır. İkinci vuruşta öldürürse bundan daha az kazanır.
elifmelif hassasanne3 öldürmeyin yazık atabiliyorsanız dışarı atın. Kaçarsa da zaten o girdiği yerden çıkar korkarsa kuyruğunu bırakır minnak 🦎
pozitifanne06 hassasanne3 evde varsa okaliptüs nane yağını yatak baş ucunuza damlatın kokusuna gelmiyomus
aybarsmom34 barbiee_ Bacım nasıl çıkacak peki bu evden hsjsjsjsj Kendi kendine selam verip gideceğim demiyeceğine göre hsjsjsjsj