LadyGaddar hassasanne3 Benim eve eskiden çok girerdi sulu filtreli bir supurgem vardı onunla çeker dışarı atardım bende çok çok korkarım
LadyGaddar hassasanne3 Çok hızlı hareket ediyorlar ama alışmıştım aniden cekiyordum🫠 Bi dene istersen
aybarsmom34 barbiee_ Bacım nasıl çıkacak peki bu evden hsjsjsjsj Kendi kendine selam verip gideceğim demiyeceğine göre hsjsjsjsj
barbiee_ aybarsmom34 snskdjdj Ya neydi unuttum bi ara bizim eski eve de girmişti annemlerin yani ışıktan mı kaçıyordu beyaz mı sevmiyordu öyle böyle çıkarmıştık
pozitifanne06 hassasanne3 evde varsa okaliptüs nane yağını yatak baş ucunuza damlatın kokusuna gelmiyomus
nayirnolamaz06 hassasanne3 zararsız o bişey yapmaz çıkartmaya çalışın yada çıkabileceği şekilde ayarlayın her şeyi eskiden bizim evdede olurdu 😁🤭artık aileden biri gibi yaşıyorduk 😁😁
pozitifanne06 hassasanne3 tavanda değil de kiyida köşede duvarda olur genelde. Işıktan da kaçarlar ışık açık yatın isterseniz bu gece çok korkuyosaniz
nergiz4155 hassasanne3 6 katta oturuyorum evimde gördüm bende tektim o sıra şanlıma süpürge oradaydı aldın çektim pencereden attım bende çok korkarım
meryeminannesiii1 mynameysli4 "Resulullah (S.a.v) buyurdular ki: "Kim keleri (kertenkelenin bir çeşididir) ilk darbede öldürürse ona yüz sevap yazılır. İkinci vuruşta öldürürse bundan daha az kazanır.
mabellaa meryeminannesiii1 keyfi olarak kertenkele öldürmek sevap kazandırır gibi olmuş sizin yazdığınız