Seyma2534 mynameysli4 kertenkele öldürmek günah değil sevap canım her hayvanı öldürmek günah ama kertenkele sevap peygamberimiz söyle demiş
mynameysli4 Seyma2534 tam tersi Peygamberimize yardımcı olmuşlar diye biliyorum çok çok günah diye duymuştum.
meryeminannesiii1 mynameysli4 "Resulullah (S.a.v) buyurdular ki: "Kim keleri (kertenkelenin bir çeşididir) ilk darbede öldürürse ona yüz sevap yazılır. İkinci vuruşta öldürürse bundan daha az kazanır.
sevimliidostlarr hassasanne3 zemin katta mı oturuyorsunuz genelde oralara daha kolay geliyor sanırım dikkatli olun direk dışarı atın
suheyla92 hassasanne3 bizim eve de girmisti balkondan girdi sanirim. Sonra biz tatile gittik geldik 1 hafta pasa gibi yasamis evde olmemis yine cikti ortaya gorduk. Sonra esim legeni uzerine kapatip yakalamış disari atmis ben yoktum o arada allahtan
elifmelif hassasanne3 öldürmeyin yazık atabiliyorsanız dışarı atın. Kaçarsa da zaten o girdiği yerden çıkar korkarsa kuyruğunu bırakır minnak 🦎
hassasanne3 mynameysli4 hayır üst kat bı de nasıl girdi bilmiyorum. Eşim yok evde bilmiyorum nasıl olacak kaçtı ama nerede Allah bilir. Bu dolaplara falan girer mi acaba
pozitifanne06 hassasanne3 evde varsa okaliptüs nane yağını yatak baş ucunuza damlatın kokusuna gelmiyomus
aybarsmom34 barbiee_ Bacım nasıl çıkacak peki bu evden hsjsjsjsj Kendi kendine selam verip gideceğim demiyeceğine göre hsjsjsjsj
LadyGaddar hassasanne3 Benim eve eskiden çok girerdi sulu filtreli bir supurgem vardı onunla çeker dışarı atardım bende çok çok korkarım
LadyGaddar hassasanne3 Çok hızlı hareket ediyorlar ama alışmıştım aniden cekiyordum🫠 Bi dene istersen
barbiee_ aybarsmom34 snskdjdj Ya neydi unuttum bi ara bizim eski eve de girmişti annemlerin yani ışıktan mı kaçıyordu beyaz mı sevmiyordu öyle böyle çıkarmıştık