Şuan böyle bir foruma gelmek beni çok mutlu etti. İhtiyacım olan forum bu gerçekten. O kadar çok özlüyorum ki eski hayatımı o zamana geri dönsem galiba evlenmedim. Evliligimden rahatsız değilim ama anne baba evinde daha mutlu olduğumu anladım. Daha rahat ,daha özgür, istediğim gibi yaşadığım o hayatımı özledim. Belki evim ayrı olsa az da olsa kendimi özgür hissedebilirdim. Ama 11 nüfusluk bir evde yaşadığım için ve tek kız benim kaynanamla birlikte hepsi erkek. İş, yaşadığım hayat, bitmeyen işler, bı taraftan çocuğumla ilgilen bı taraftan evdekilerin istekleriyle bı taraftan işlerle. Günde kaç defa yemek yapılıyor ev süpüruluyor sayamiyorum. Ban galiba eski hayatımı annemi çok özledim. Meemleketime de gondermiyorlar babaannemin , babamın mezarına gitmek istiyorum. Annemle oturup kahve içmek istiyorum. Kız kardeşimle eskisi gibi olmak istiyorum. Com özlüyorum bunu buraya yazarken gözlerim dolu bir şekilde yazıyorum. Keşke demek istemiyorum ama bekar kalmak isterdim bir ömür boyu. Bunca zama. Evlenmek için annemi üzdugum için çok pişmanım 🥺🥺🥺