Merve_yavuz papatyam-34 hem de o kadar çok oluyor ki yani bazen ağlayasım geliyor. Sorumluluklarım ağır geliyor sonra şükür ediyorum tabiki ama çok zorlandığım zamanlar oluyor . Kaygısız gezip içip yediğim zamanları özlüyorum 🥲
Beyza0396 Hiç özlemiyorum evladimla olan hayat nekadar yorsada bunaltsasa zorlasasa onsuz geçen hiçbir günümü ozlemiyorum rabbim iyiki nasip eylemis 🤲🏻
Aysekmc birzamanlarcukurova Başınız sağolsun ne zaman vefat etti anneniz 😔 benim de babam 4 aydır yoğun bakımda ölümle pençeleşiyor yakındır haberini almamız ruhum içim daralıyor alışılmaz bir acı 😞
birzamanlarcukurova Aysekmc 2,5 yıl oldu. Rabbimden ümit kesilmez siz duanıza devam edin Allah yardımcınız olsun.
EzgiOduncuoglu papatyam-34 asla özlemiyorum evlenmeden önce de evlendikten sonra da 16 17 saat ayakta çalışıyodum. Anne olmayı da çok istedim şuanki halimden çok memnunum Allaha şükürler olsun ❤️
PrensesAnne_ papatyam-34 bende çok özlüyorum bekar hayatımı meğersem ne kadarda çok kıymetli zamanlarmış değerini bilmemişim şimdi bi saçımı taramaya bile zamanım olmuyor, zaten insan o dönem sorumluluğu olmadığı için özlüyor
2124 papatyam-34 Bende coook özellikle ünv dönemlerini cok özlıyprum her günüm dolu dolu gecıyodu ah ah
Kitsu Ben eski beynimi özlüyorum. Hiç bir şeyi kafaya takmayan, kalesiz , sürekli bebeğini düşünmeyen beynimi çok özlüyorum. Anne olmak en çok bu yönden yordu.
LadyGirl papatyam-34 bende çok özlüyorum neredeyse her gün üni zamanlarım arkadaşlarım amfide aldığım dersler bile gözümün önünde oluyor 🥹 lise yıllarımı sevmezdım ama üni yıllarımı çok sevıyordum çok çabuk gectı zaman neden böyle oluyor bılmıyorum. Eşimi çok sevıyorum yuvamı çok sevıyorum orası ayrı tabı ama yınede ıcımde o günler var sebepsızce 🤷🏼♀️
tazeanne45 papatyam-34 özlenmez mi hiç hem de deli gibi Özlendi hiçbir şey yapmamayı sanırım en çok kendim için bir şey yapmayı çok özledim
Berydeniz papatyam-34 kulaklık takıp müzik dinlemeyi twk başıma bir metroya binmeyi çok özledm en çok ta kendimi çok özledm neden anne olunca artık kendimiZ olamıyoruz
papatyam-34 Berydeniz Yaaa o kulaklık takıp müzik dinlemek benim de en sevdiğim şeydi şuan pop müzik ile alakalı hiç bilgim yok sevdiğim şarkı bile yok habire çocuk şarkılarıma aşinayım 😂
emine5668 papatyam-34 bu gunlerimize sukur ama eskiyi cok ozluyorum . sorumluluk olmadan sorunlar olmadan tek basima istedigim yere gitmeyi ailemle yeterince vakit gecirmedigim icin bir burukluk var icimde keske daha geç evlenseydim diye
Lisa papatyam-34 ben de çok özlüyorum😢 Özellikle üniversite yıllarımı. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Sanki o yıllar çok geride kalmış gibi 😔
tubidy_90 papatyam-34 hiç özlemiyorum yaşandı bitti oğlum doğduktan sonraki hayatımı daha çok sevdim keşke daha erken tatsaydim bu duyguyu
birmelekcik papatyam-34 ozlemez olur muyum üniv zamanlarimi çok özlüyorum. Annelik ayrı eşimi ve oğlumu sevmek çok ayrı da. Sanki insan anne olunca biraz kısıtlanmış hissediyor
mervebogachan papatyam-34 papatyam-34 ben çok gezen aktif bi iş hayatı olan tabiri caizse bir saniye evde oturmayan bi bekardım. Evlendim 1 ay sonra hamile kaldım ve geçmişe dair ne bir özlem ne bir özenmişliğim zerre yok. Keşke ona daha küçük yaşlarımda kavuşmuş olsaydım diyorum🥰
Mnktrtaaa O kadsr özlüyorum kinanılmaz sosyal gezen süslenene biriydim şimdi 15 aylık kıxım ne yemek yiyor ne uyuyor okadar zorlanıyorum ki çok seviyorım ama çokta yoruldum tek başıma bazen dişimi fırçalamayı unutuyorum banyo yapamıyorum arkadaşlarımla görüşemiyorum gezemiyorum galiba istedğim bu değildi annelik aşırı zor birde duyusal hassasiyet var kızımın her hafta terapi
papatyam-34 Mnktrtaaa Benim de hiç arkadaşım kalmadı eşimin iş arkadaşları işe görüşelim diyorum gidince çocuklara dur yapma demekten insan oturup konuşamıyor birde eski arkadaş ile yeni tanıdığın da bir olmuyor yani ben öyle hemen herkese güvenemiyorum derdimi anlatamıyorum bu yüzden de hep içime atarım oda bana dert olur