kirazmevsimi_ utkummm bende şaşırıyorum arkadasimin kızı benim oglandan 1 ay buyuk o 3 saat uyuyor gunduz muhakkak. Özenirim hep 😄
utkummm aybarsbebekk kac saat yapiyor gunduz uykusunu 2 uykuyken nasildi kacta uyaniyodu oglen kaclarda yatiyordu gece kacta yatiyordu biraz fazla soru sordum kusura bakmayin😁🤭
aybarsbebekk utkummm tek uyku şuan sabah 9 9:30 da uyanıyor öğlen 13:30 uyuyor 16:00 uyanış 22:00 gece uykusu 2 uykuyken; sabah 8:00 uyanış İlk uyku 11:00 uyanış 13:00 İkinci uyku 17:00 uyanış 18:00 Yatış 21:30 22:00 en geç
utkummm kaderbilge benimki cok dengesiz bi gun iki saat uyuyo bi gun bi saat ama uzun uyumaz diye oglen olmadan uyuttugum icin ilk uykuyu iki saat yaparsa ikindin az bi sey daha uyutuyorum artık
tunaaamom24_ 16momm 14 aylık oğlum hala hayvan seslerini çıkarmıyor o kadar taklit ediyorum gösteriyorum anlatıyorum ama asla oralı olmuyor dinlemiyor bile 🥲 siz nasıl ogrettiniz
16momm tunaaamom24_ sürekli hav hav miyav guguk diye geziyorum mesela kedi geçiyor bak pisii geçti miyav diye konuşuyor falan diyorum her gördüğümüzde tekrar ediyorum
tunaaamom24_ 16momm ben de akşama kadar öyleyim sokakta evde hep anlatıyorum. Demekki benim oğlanın keyfi istemiyor 🤷
utkummm aybarsbebekk yaa benimkide 3 saat uyuyabilse keske bi ara denedim tek uykuyu bi kere iki saat uyudu o zaman iyiydi gene de bi iki kerede 1 saat uyudu cok huysuz oldu o zamanda Bide sabah biraz daha gec kalksa sizinki gibi olcakta 7 de uyaniyo en gec 8 Gece uykusuna kacta geciyo suan peki
Hoptirililaylomlaylilaylom 13 aylık Anneeeeee diyooo uzatarak baba Dede nene gitti “bu su demek” hadi Adda halaya “hada” der adını söyler eeee der uykusu geldiğinde kakasını yaptığında ağzıyla pırt yapar söyler yani daha çok var aklıma gelen bunlar
utkummm Hoptirililaylomlaylilaylom ya kakasini yapinca soylemesi cok iyiymis Gunduz tek uyku mu yapiyor 2 uyku mu
reyhanhsvci tunaaamom24_ oğlanların keyfi genelde istemiyor gibi ama benim de moralim bozuluyor. Acaba nereyi eksik yapıyorum nerde yanlış yapıyorum diye