Veramomm ataselbar ıslak ellerim ile çocuğuma dokunamiyorum bende o yüzden uyanıkken mutfak toplamak istemiyorum. Horlama sesi , ağız sapirtdtma
nnoktaa tamamdanolmuss çok fazla var 😂 bu ara en takık olduğum komşumun ev kapısını küüüüüt diye çarparak kapatması. 😂
Gunes_12 tamamdanolmuss iki yüzlü insanlar yüksek sesle konuşan insanlar bide bu aralar eşim çok sinir ediyor beni 🤣 ama hamileyim belki yaptığı herşey benim gözüme batıyor 🤣🤣
meltemmm21 tamamdanolmuss insanların herşeye burnunu sokması böyle durumlarda cinnet geçiresim geliyor
feyzatsdmr Miracinannesi_ bu ben yaa tam oturdum oh diyorum Feyza şu nerde bulamıyorum Feyza bana şunu yaosana vs vs
Miracinannesi_ feyzatsdmr dimi😅 çok sinir bozucu gerçekten bir de son dakika evden çıkarken birseyler aratıyor ya çıldırıyorum
feyzatsdmr Miracinannesi_ onu hiç demiyorum bile kendi eşyanı kendin buksana son dakka bana iş çıkarıyorsun 😂
beyzzsenturkk_ tamamdanolmuss temizlediğim evde yaşamak istemiyorum kirlenmesin diye kızımı uyuttuktan sonra bi köşeye sinip orda saatlerce oturuyorum kendim bile gezsem hemen kirlenecekmiş gibi geliyor artık😂😂😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom tamamdanolmuss Sendrom mu, her zaman ki halleri mi bilmiyorum 2,4 birde yenidoğan olunca 🙄Anlatılmaz yaşanır
balkupununannesi tamamdanolmuss Nasıl oluyor bilmiyorum ama cidden hep denk geliyor ya eşim de dalga geçiyor artık menü belli diye fjdjdkdm