tamamdanolmuss Tuvaleti yıkadıktan sonra çişimin gelmesi 😂 çişimi önceden yapsam da yıkadıktan sonra yine geliyor hem de altıma yaparcasına 😂😂😂
mpars tamamdanolmuss mutfakta uzun süre kalan ıslak bez midem bulanıyo bide bazıları üstüne bardak falan kapatıyo şuan bile midem kalktı 🤮
Hoptirililaylalaylaylilaylom tamamdanolmuss Şu günlerde beni en sinir eden şey; çocukların söz dinlememesi, kaale almaması
balkupununannesi tamamdanolmuss Temizlik yapıldığı gün ne hikmetse karışık kızartma yapacağım tutuyor sinir oluyorum kendime
ataselbar Islak elleriyle bana dokunulması 🤮 çocuklarım bile elleri ıslakken bana dokundular mı içim kalkıyo böyle ıyyy
Veramomm ataselbar ıslak ellerim ile çocuğuma dokunamiyorum bende o yüzden uyanıkken mutfak toplamak istemiyorum. Horlama sesi , ağız sapirtdtma
prensimm18 fatma1042 o her kadının ortak problemi bence 🤣 bi de temizliyorum diyor bi gidiyorum her yer kıl
Miracinannesi_ tamamdanolmuss cocugu uyutuyorum temizliği yapıyorum hersey bitti oh rahatim bir çay içeyim derken eşimin sırnaşması veya o boslugumda bana eşya aratmasi gibi😶
feyzatsdmr Miracinannesi_ bu ben yaa tam oturdum oh diyorum Feyza şu nerde bulamıyorum Feyza bana şunu yaosana vs vs
gokceege tamamdanolmuss mutfak bankonun üzerinde bir damla bile su olmayacak sinirlerim geriliyor. Herşey yerli yerince olmalı 🤣
anneyimmmben tamamdanolmuss eller yıkandıktan sonra elleri kurulamadan suları akıta akıta gelinmesi🥸🥸 birde banyoyu temizledikten sonra eşim traş olması
suhedaaaaa anneyimmmben bundan bende nefret ediyorum ve bunu yazmaya gelmiştim O ellerle kapılara dokunuyor bir de eşim 🙄
sena68 Şuandan bahsedersem Kv gelecek diye evi paklayıp üzerine başka eve taşınmamız yardım bile teklif etmedi
tamamdanolmuss kocamer ay bu da beni çok sinir eder. Bir de hazırlandıktan sonra aksarsa tüm günü herkese zehir edebilirim
nnoktaa tamamdanolmuss çok fazla var 😂 bu ara en takık olduğum komşumun ev kapısını küüüüüt diye çarparak kapatması. 😂