sena68 Şuandan bahsedersem Kv gelecek diye evi paklayıp üzerine başka eve taşınmamız yardım bile teklif etmedi
tamamdanolmuss kocamer ay bu da beni çok sinir eder. Bir de hazırlandıktan sonra aksarsa tüm günü herkese zehir edebilirim
Veramomm ataselbar ıslak ellerim ile çocuğuma dokunamiyorum bende o yüzden uyanıkken mutfak toplamak istemiyorum. Horlama sesi , ağız sapirtdtma
nnoktaa tamamdanolmuss çok fazla var 😂 bu ara en takık olduğum komşumun ev kapısını küüüüüt diye çarparak kapatması. 😂
Gunes_12 tamamdanolmuss iki yüzlü insanlar yüksek sesle konuşan insanlar bide bu aralar eşim çok sinir ediyor beni 🤣 ama hamileyim belki yaptığı herşey benim gözüme batıyor 🤣🤣
meltemmm21 tamamdanolmuss insanların herşeye burnunu sokması böyle durumlarda cinnet geçiresim geliyor
feyzatsdmr Miracinannesi_ bu ben yaa tam oturdum oh diyorum Feyza şu nerde bulamıyorum Feyza bana şunu yaosana vs vs
Miracinannesi_ feyzatsdmr dimi😅 çok sinir bozucu gerçekten bir de son dakika evden çıkarken birseyler aratıyor ya çıldırıyorum
feyzatsdmr Miracinannesi_ onu hiç demiyorum bile kendi eşyanı kendin buksana son dakka bana iş çıkarıyorsun 😂
beyzzsenturkk_ tamamdanolmuss temizlediğim evde yaşamak istemiyorum kirlenmesin diye kızımı uyuttuktan sonra bi köşeye sinip orda saatlerce oturuyorum kendim bile gezsem hemen kirlenecekmiş gibi geliyor artık😂😂😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom tamamdanolmuss Sendrom mu, her zaman ki halleri mi bilmiyorum 2,4 birde yenidoğan olunca 🙄Anlatılmaz yaşanır
balkupununannesi tamamdanolmuss Nasıl oluyor bilmiyorum ama cidden hep denk geliyor ya eşim de dalga geçiyor artık menü belli diye fjdjdkdm