elifmelif aleksandralarossa Amazon’dan alıyorduk prime indirimleri oluyor. Bu aralar sadece sahaftan alışveriş yapıyorum. Birkaç sahafım var sık sık uğrayıp ne var ne yok alıyorum 😬 geçen ay da kitap mezatına katıldım ordan kaptım bir tane.
elifmelif aleksandralarossa aa vardır inşallah nadir kitap uygulamasına bakabilirsiniz aradığınız kitaplar vardır mutlaka
aleksandralarossa Oblomov_ kütüphanen mi var seninde merak ettim suan bunu:) evinin bi kısmını kitaplara ayırmıssın vibeı aldım (:
Oblomov_ aleksandralarossa gencken 😂😂 bazısını dolap uygulamasında sattım evlenınce evımde yer yok mecbur uzulerek.
pogacayanaginannesi aleksandralarossa 2020de üniversitedeyken yaklaşık 300 kitabı toplu almıştım iyiki öyle bir akıllılık yapmışım hayatımın en mantıklı alışverişi zaten taksitle ödeme yaptım her ay 90 TL verdim
elifmelif pogacayanaginannesi acayip mantıklı şu an can yayınlarında da 100 tl kitap kampanyası var aslında toplu alınabilir. Sonuçta bu kitapların fiyatları hep artarak devam edecek 😔
aleksandralarossa pogacayanaginannesi ay çok iyi keşke bende stoklasaymısım. Ben her yıl 1 yıllık kitap alıyodum o yıl içinde bitirmeyi kendime koşulluyorum. Ama bu yıl geçe kaldım ve beklemezdim hiç bu kadar
elifmelif izzy canlı yayın antika mezatları vardı ama kitap mezatı var mı bilmiyorum. Benim katıldığım mezatta da önceden pey verilebiliyor ama mezattan önce her kitabı yayınlamıyorlar.
izzy elifmelif evet antika mezatlarını hep takipteyim kitap olabileceği aklıma gelmemişti hiç kendim bi araştırayım bakalım 🤔