OLaaBalito_ aleksandralarossa kütüphaneden ödünç kitap alıyorum kendime ve çocuklarıma bende almak istiyorum ama çok pahalılar maleaef
aleksandralarossa mduyg1 buruş kırış oluncada okuyasım gelmeyebilir diye düşünüyorum çünkü kendi kitaplarımı çok kollar hiç zarar getirmeden okur kaldırırım. İkinci el konusunda çok kararsız kaldım:))
coldplayy aleksandralarossa Dolap uygulamasından Remzi kitabevi-Shakespeare 6 kitabını 80 tl’ ye aldım. Sıfır olarak tanesi bu fiyata alınmıyor. Kitapta yaşanmışlık olması beni kitaba daha da çok bağlayan bir unsur. İkinci el olması sizi rahatsız etmiyorsa birçok seçenek var. Sınıf kitaplığıma da çok alırım aynı uygulamadan. İçerisinde Şibumi’ nin de olduğu 5 kitabı 250 tl’ ye almıştım, o da 1 hafta önce falan. Bende bu ara yorumlarına güvendiğim bu platformdaki kullanıcıların tavsiyesi üzerine biraz kitap alışverişi yaptım ama çok çok uyguna geldi.
Kitsu Çok kitap okudum ama hep az kitap aldım. Kitaba para veremiyorum ben ya. Şehir kütüphanesi var oraya üyeyim okuyup geri verip başka kitap alıyorum 😁 öğrencilikten alışkanlık
Oblomov_ Kitsu benn altını cızıp okuyorum. Kıtabı baskansına verınce brmım dusuncelerımı ogrenmıs oluyor 😀😀
aleksandralarossa Kitsu bende kütüphane çok severim almasamda dolaşıp bakmayı çok severim eskiden çok hızlı okurdum artık yoğunluktan elime alamadıgım günler oluyor yetiştiremiyorum maalesef
aleksandralarossa mduyg1 günlerim genel olarak yoğun yetiştiremiyorum bu sefer okurken strese giriyorum ama fiyatı çok uçuk olanları öyle yapıcam olmadı. Aylık belli bi bütcem var onu aşarsam esimle papaz oluyorum 😄
elifmelif aleksandralarossa hiç alışveriş yapmadım aradığım kitap Ankara’da bir sahaftaysa ordan bakıyorum ama gidip yerinde alıyorum görerek. İkinci el kitap aşırı yıpranmış falan olabilir diye güvenemiyorum.
aleksandralarossa elifmelif tam olarak bunu anlatmak istiyorum ben kitaplarıma çok değer veririm asla katlamam üstüne bişey koymam ters ikiye katlamam kalınsa. Çok eski olursa odaklanamayabilirim ama işin kötüsü bırda sahaf yok
elifmelif izzy ankaradaysanız ayda iki kez yapıyorlar 5 liradan başlayıp gidiyor kitaplar berdelacüz sahaf instadan bakabilirsiniz
CuteBadesMama aleksandralarossa Amazon, Kitapyurdu, Kitap365, HepsiBurada buralardan alıyorum. Kendi memleketimdeyken kütüphaneye üyeydim, burada olamadım maalesef. Özellikle Kitapyurdu hem çok uygun hem bandrollü geliyor.
aleksandralarossa CuteBadesMama amazon hariç diğerlerine baktım ama amazonda çok tavsiye edildi bi bakayım 🫶
mduyg1 aleksandralarossa hahaha bende kitap okumayi cok seviyorum ama bebekten sonra biraz ara vermiştim. Geçenlerde bir kitap aldım iki günde bitirdim sonra yine bir okuma hevesi geldi bana Reşat Nuri Güntekin- acımak adlı kitabı aldım onu bekliyorum☺️ ben kitap alıp kütüphanemde biriktirmeyi çok seviyorum aynı şehirde olsaydık kitap alışverişi yapardık sizinle☺️💕
coldplayy aleksandralarossa Evet ben de çok kullanıyorum. Kızım içinde çok alıyorum bu arada. Ama yeterli görsel yoksa ayrıntılı sorun, satışının puan ve yorumlarına mutlaka dikkat edin.