Kitsu Çok kitap okudum ama hep az kitap aldım. Kitaba para veremiyorum ben ya. Şehir kütüphanesi var oraya üyeyim okuyup geri verip başka kitap alıyorum 😁 öğrencilikten alışkanlık
Oblomov_ Kitsu benn altını cızıp okuyorum. Kıtabı baskansına verınce brmım dusuncelerımı ogrenmıs oluyor 😀😀
aleksandralarossa Kitsu bende kütüphane çok severim almasamda dolaşıp bakmayı çok severim eskiden çok hızlı okurdum artık yoğunluktan elime alamadıgım günler oluyor yetiştiremiyorum maalesef
aleksandralarossa mduyg1 günlerim genel olarak yoğun yetiştiremiyorum bu sefer okurken strese giriyorum ama fiyatı çok uçuk olanları öyle yapıcam olmadı. Aylık belli bi bütcem var onu aşarsam esimle papaz oluyorum 😄
elifmelif aleksandralarossa hiç alışveriş yapmadım aradığım kitap Ankara’da bir sahaftaysa ordan bakıyorum ama gidip yerinde alıyorum görerek. İkinci el kitap aşırı yıpranmış falan olabilir diye güvenemiyorum.
aleksandralarossa elifmelif tam olarak bunu anlatmak istiyorum ben kitaplarıma çok değer veririm asla katlamam üstüne bişey koymam ters ikiye katlamam kalınsa. Çok eski olursa odaklanamayabilirim ama işin kötüsü bırda sahaf yok
elifmelif izzy ankaradaysanız ayda iki kez yapıyorlar 5 liradan başlayıp gidiyor kitaplar berdelacüz sahaf instadan bakabilirsiniz
CuteBadesMama aleksandralarossa Amazon, Kitapyurdu, Kitap365, HepsiBurada buralardan alıyorum. Kendi memleketimdeyken kütüphaneye üyeydim, burada olamadım maalesef. Özellikle Kitapyurdu hem çok uygun hem bandrollü geliyor.
aleksandralarossa CuteBadesMama amazon hariç diğerlerine baktım ama amazonda çok tavsiye edildi bi bakayım 🫶
mduyg1 aleksandralarossa hahaha bende kitap okumayi cok seviyorum ama bebekten sonra biraz ara vermiştim. Geçenlerde bir kitap aldım iki günde bitirdim sonra yine bir okuma hevesi geldi bana Reşat Nuri Güntekin- acımak adlı kitabı aldım onu bekliyorum☺️ ben kitap alıp kütüphanemde biriktirmeyi çok seviyorum aynı şehirde olsaydık kitap alışverişi yapardık sizinle☺️💕
coldplayy aleksandralarossa Evet ben de çok kullanıyorum. Kızım içinde çok alıyorum bu arada. Ama yeterli görsel yoksa ayrıntılı sorun, satışının puan ve yorumlarına mutlaka dikkat edin.
aleksandralarossa mduyg1 ay ne güzel olurdu gerçekten. Benim elimde suan kuyucaklı yusuf var bunu da lisede okumak için almıştım ama çok eski kelime olunca sıkılıp bırakmıstım yaş ilerledikçe hoşuma gitmeye başladı o kelimeler:)
mduyg1 aleksandralarossa ya çok güzel bir kitap okumuştum☺️ bir de ince ya daha hızlı bitiyor, sıkılmıyorsun. Ben lisedeyken 500-600 sayfalık kitapları 3 günde bitirirdim suan kendime hayret ediyorum nasıl bitiriyormuşum diye🙈
aleksandralarossa mduyg1 bende kalın kitap seviyorum ama günde 20 sayfa okursam şükür. Sürekli koşturuyorum ben. Sürekli biyerlere bişeylere yetişmeye çalışıyorum. Gece herkes uyuyunca okuyabiliyorum anca. Günde 50-100 sayfa okuyan annelere kocaman alkış vallahi:))
mikiail aleksandralarossa dolap uygulamasından koskoca bır kıtaplık kurdum kendıme . Yepyenı kıtaplar var ve fıyatlarda gayet uygun . Gekenburunlerde tertemız. Kesınlıkle sıfır kıtaplara bu kadar para vermeyın . Ben uygulamadan asırı memnunum
aleksandralarossa mikiail kırışık gelmiyor değilmi. Lisede elif safak okumuştum simdi akşıma geldi. Ne anlatıyordu hiç hatırlamıyorum ama elimden düşmemişti aklıma gelince okumak istedim sıfırı 350 dolapda 50tl gerçekten çok aşırı fark var. Bir de size bisey daha sorayım. Dolapta iki ayrı satıcıdan aynı anda alışveriş yapılmıyor mu?
mduyg1 aleksandralarossa çalışıyor musunuz? :) bende diğer ay tekrardan ise başlayacağım. İş yerinde boşluk bulduğum anlarda kitap okumaya bayılıyordum. Bu süreçte merak edip okumaya fırsatım olmayan kitapların listesini yaptım onları alip is yerinde boşluklarda okumayi planlıyorum ☺️