aleksandralarossa izzy bu uygulamayı da düşündüm ama telefona çok bakmak baş ağrısı yapıyor bende. İkinci el bi uygulama varmı bildiğiniz peki
izzy aleksandralarossa sahafları kast etmiştim ama bildiğimiz dolap ve gardropsta da var kitaplar hatta ben de kitap sattım oralardan
mikiail aleksandralarossa dolap uygulamasından koskoca bır kıtaplık kurdum kendıme . Yepyenı kıtaplar var ve fıyatlarda gayet uygun . Gekenburunlerde tertemız. Kesınlıkle sıfır kıtaplara bu kadar para vermeyın . Ben uygulamadan asırı memnunum
alice4543 aleksandralarossa of gerçekten öyle pahalı ki yıldım artık genelde Kitapyurdu ve Amazon’dan alıyorum ama şart değil hangi site ucuzsa oradan ama mağazalarda özellikle daha da pahalı oluyor
aleksandralarossa Oblomov_ aşkım en başı oblomov desem 😄 şaka şaka vagabond almak istemiştim ama alamadım
aleksandralarossa myavocado edremitteyim ben. Pek fuar falan da olmuyor. Ya herşeyi geçtim öğrenciler nasıl alıyor mümkün değil çünkü böyle bütçe ayırması herkesin. Keske kitapların ekmegin bebek mamalarının kitap gibi temel ihtiyaçların kdvleri olmasa
mduyg1 aleksandralarossa Elif Şafak-ask ‘i bende lisede okumuştum 🥲 nadir kitap var ikinci elleri baya uygun ama güvenilir mi ve sağlam gelir mi hiç bilgim yok. Bir de ben eskiden sahaflardan çok fazla kitap alıyordum bulunduğunuz şehirde sahaf varsa oralarada bakabilirsiniz ☺️
aleksandralarossa mduyg1 buruş kırış oluncada okuyasım gelmeyebilir diye düşünüyorum çünkü kendi kitaplarımı çok kollar hiç zarar getirmeden okur kaldırırım. İkinci el konusunda çok kararsız kaldım:))
Oblomov_ aleksandralarossa ben hepsıburadadan alıyorum ya da evımın burda kıtapcı var 4al 2ode yapıyırlar ordan sıparıs verıyorum. 4kıtap aldım gecen 600 verdım cok ıyı 😂😂
aleksandralarossa Oblomov_ okumadım o seriyi ama fantastik aşırı severim. Bu gidişle alamam da kitaba o kadar bütçe ayırmak açıkçası zor geliyor bana ya.🤦♀️
elifmelif aleksandralarossa Amazon’dan alıyorduk prime indirimleri oluyor. Bu aralar sadece sahaftan alışveriş yapıyorum. Birkaç sahafım var sık sık uğrayıp ne var ne yok alıyorum 😬 geçen ay da kitap mezatına katıldım ordan kaptım bir tane.