ZeydsMom SanJunipero Hazom Genelde ben de eticiyim. Ulkerin iki uc urununu seviyorum baskada yok. ama etinin cikolari kekleri müqq. Ama petibörde insanlar ikiye bölünmüş baya 😄
ZeydsMom Feyzosumunannesi ay oyle biseyde mi varmiiisss belki ben de ondan almisim ya baya bi gecti uzerinden rengi kakaolu gibiydi uzerine de bakmadim benim de annem almisti kakaolu niyetine 😄
SanJunipero ZeydsMom petibörü de oturup öyle yemeyi sevmiyorum mozaik pasta pudingli pasta falan yapıyorum o yüzden onun uzmanı değilim hiç 😂
ZeydsMom SanJunipero işte ben kitir kitir yemek istiyorum simdi onu. cocugun elinde gordum yiyordu canim cekti 🤣🤣🤣
ZeydsMom Hazom ben de nedense ulkerden yana sorun yasadigimi dusunuyorum tadini sevmediysem illa ulkerdir diyorum karaladim resmen markayi 🤣🤣
ZeydsMom SanJunipero evet uzun zamandir boylee hicbisey istememistim . Sacma ya normalde goruyorum markette hicc boyle istemedim. Cocuk nasil yediyse agzi acik baktim ya 🤣🤣🤣
ZeydsMom Miracinannesi_ belkide evet cifte kavrulmus yemisim hic bakmadim annem direk kakaolu sanip almisti o zamanlar. Ben de oyle yemisim yani hic bakmadim hatirlamiyorum
ZeydsMom SanJunipero annesi yoktu yaninda 😁😁 bi an yapa bilirdim o kafayla ama iyi durdurmusum bak kendimi . Simdi dusununce kendime guluyorum 🤣🤣
Ladyinfrance ZeydsMom ye ye hepsinden ye can boğazdan gelir kız sen geçen hafta beyaz çekirdek istiyordun öyle demiştin yedin mi onu da
ZeydsMom Ladyinfrance yedim yedim dun de esim erik cilek almisti. Onlarida löp löp goturdum 😁 onlar tamam da şu petibor oylee aman aman bisey degil iste biskuvi siradan bisey ama nasilll o an agzim sulandi. Cocuga baka baka kaldim midesine indiriyordu 🤣🤣