Tazeannecik35 ZeydsMom bence ülker in daha güzel ben etinin ürünlerini bazı ürünleri hariç sevemiyorum. Tabii damak zevki herkesin farklı. Ben ülkerciyim 😂
Feyzosumunannesi ZeydsMom Yanık tadı olan çifte kavrulmuş. Geçen ondan almış annem yanlışlıkla kakaolu sanıp,ülkenin 😁
ZeydsMom Feyzosumunannesi ay oyle biseyde mi varmiiisss belki ben de ondan almisim ya baya bi gecti uzerinden rengi kakaolu gibiydi uzerine de bakmadim benim de annem almisti kakaolu niyetine 😄
ZeydsMom SanJunipero Hazom Genelde ben de eticiyim. Ulkerin iki uc urununu seviyorum baskada yok. ama etinin cikolari kekleri müqq. Ama petibörde insanlar ikiye bölünmüş baya 😄
SanJunipero ZeydsMom petibörü de oturup öyle yemeyi sevmiyorum mozaik pasta pudingli pasta falan yapıyorum o yüzden onun uzmanı değilim hiç 😂
ZeydsMom SanJunipero işte ben kitir kitir yemek istiyorum simdi onu. cocugun elinde gordum yiyordu canim cekti 🤣🤣🤣
ZeydsMom Hazom ben de nedense ulkerden yana sorun yasadigimi dusunuyorum tadini sevmediysem illa ulkerdir diyorum karaladim resmen markayi 🤣🤣
ZeydsMom SanJunipero evet uzun zamandir boylee hicbisey istememistim . Sacma ya normalde goruyorum markette hicc boyle istemedim. Cocuk nasil yediyse agzi acik baktim ya 🤣🤣🤣
ZeydsMom Miracinannesi_ belkide evet cifte kavrulmus yemisim hic bakmadim annem direk kakaolu sanip almisti o zamanlar. Ben de oyle yemisim yani hic bakmadim hatirlamiyorum
ZeydsMom SanJunipero annesi yoktu yaninda 😁😁 bi an yapa bilirdim o kafayla ama iyi durdurmusum bak kendimi . Simdi dusununce kendime guluyorum 🤣🤣