uykusuzanne__ ZeydsMom ye ye hepsinden ye can boğazdan gelir kız sen geçen hafta beyaz çekirdek istiyordun öyle demiştin yedin mi onu da
ZeydsMom uykusuzanne__ yedim yedim dun de esim erik cilek almisti. Onlarida löp löp goturdum 😁 onlar tamam da şu petibor oylee aman aman bisey degil iste biskuvi siradan bisey ama nasilll o an agzim sulandi. Cocuga baka baka kaldim midesine indiriyordu 🤣🤣
ZeydsMom uykusuzanne__ geliyor biskuvilerim esim almis hepsinden 🤣 hangisini seversen yersin diyor sevmediyimi de pasta yaparim zaten 😁
Kalimbanne ZeydsMom ülkeri boykot ediyoruz bebişim 🤣 bir bilmecem var çocuklar haydi sor sor sor çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir bisküvi denince akla tamam şimdi buldum hemen onun adı gelir eti eti eti 🫠
ZeydsMom Kalimbanne 🤣🤣🤣 yazik ulker magdur kaldi cogu etici 😁😁 ama cidden etinin biskuvi ciko kekleri müq ben cok seviyom.
Kalimbanne ZeydsMom evet kuzucum bence de çok lezzetli şaka bir yana sen hamilesin canın hangisini isterse onu ye
1zeynosileannis ZeydsMom ikisini de dene tarafını seç 😂 ama benim aklımda Ülker daha vanilyalı tatlı gibi kalmış
sarmaliklahana ZeydsMom bence eti 👍 Ülker herşeyi bozdu. Benım bogazımı yakıyor coğu ürünü şekerden, daha dogrusu glikozdan
ZeydsMom Kakaoluyu denedim eti guzel. Ulker diyorum iste bi tik yanik tadi var sanki kakaolusunda 😄 bitter meselesi degil yani normalde aci cikolata yerim bayillirim bu baska bisey ya anlam veremiyorum. Biraz sonra klassike bakacagim yazarim 😄😄