cennetkusum16 dayes sezaryen olduğu için 20 dakika 😁 Sonda takılmadigi için 2 saat sonra yürüdüm ertesi gün sabahtan evime döndüm
gulayyyyy dayes nişanem geldi 2 gün evde sancı çektinden sonra 3. Akşam hastaneye yattım suni ile 8 saat sonra doğdu ama ben aslında 3 gün sancı çektim vallahi 🥲ahhh şu analık 🌝
Ozgur_mom dayes 38+4 de 12 buçuk gibi suyum geldi direk hastaneye gittik açılmam yoktu 2 saat suni sancı verdiler yine açılmam olmadı oğlum da kanala girmemişti zaten doktorum riske atmadı sezeryana aldı 17:00 oğlum doğdu 🩵
Ballilokmam11 dayes hastaneye sabah 11 gibi yatış yaptık suniyi hissetmeye saat 16 gibi başladım sabaha karşı 04.02 de doğdu 12 saat sancı çekmişim ayy Bi korktu şimdi 😂😂
gulguzeli11 dayes 40+3 de açılmam ve sancım olmadığı için sabah 4te yatış yapıldı, 5te fitil verildi,11i 3 geçe doğurdum, 6 saat sürdü
aylin212_ dayes hastaneye 2 gibi yatışım yapıldı 2 gün sonra doğum yaptım ama suni sancı sürem 9 saat sürdü
aresnako dayes gece saat 2 de suyumun gelmesiyle hastaneye gittim ama hiç sancım açılmam vs yoktu. Sabah 10.12 de kızımı doğurdum 🤩 yani 8 saat sürdü ama 7 saatinde pek bir şey yoktu hatta 0 açılma. Sabah 9 da suni sancıyla açılmam başladı 1 saat sonra da doğurdum
Aerith dayes teşekkür ederim zor oldu baya ama tecrübe oldu. Hiç düşünmüyorum ama eğer bir daha hamile kalırsam kendi sancım gelene kadar hastaneye gitmem. 😅
yaraliceylanim dayes sabah gittiö kovdular öğlen tekrar gittim 12 gibi bir şeydi bu sefer direk yatış yapıldı toplamda 10 -11 saat civarı sürdü doğumun olması 😂
dayes nutellla bana da son anda takıp çıkardılar niye öyle yaptılar anlamadım ama taktıklarında zaten oturamamaya başlamıştım
hazale966 dayes saat 15:00 de yatışım yapıldı vajinal dogum ile ilerlendi açılma olmadı ve tansiyon yüksekliği sebebiyle sezeryana yönlendik 23:30 da aldım kızımı kucagıma