nutellla Akşam 22:00 gibi yatışım yapıldı. Asıl kuvvetli sancılarım 01:00 dan sonra gelmeye başladı sabah 09:00 da doğum oldu çok zor bir doğumdu bende suni aldım 🥲
dayes nutellla bana da son anda takıp çıkardılar niye öyle yaptılar anlamadım ama taktıklarında zaten oturamamaya başlamıştım
Elfgrn dayes 8.30 da başladı 13.06 da kucağımdaydi kızım çok şükür çok güzel bir doğum olmuştu. Kaba bir hesapla suni sancılı 4.5 saat diyebilirim
kbr564 dayes gece onbirde ince ince sancılarım başlamıştı. Hastaneye git eve gel. Tekrar hastaneye git Gittiğimde saat ikiye geliyordu. Sabah saat yedide doğurdum. İlk doğumum eşimde doğumda benimle birlikteydi. Çok güzel geçti benim için tek eksi tarafı ilk olduğu için korktum.
ahsensmom058 dayes hızlı ama zor oldu bebeğim kakasını yapmıştı o kanala tam anlamıyla girmemişti ama daha fazla bekletmediler doktorun biri karnımdan bastırarak ıkınmaları destekledi hem o dogum acisini hem de doktorun bastırmalarının acısını cektim 🥹
Feyzosumunannesi dayes Sabah 9 da yatışımız yapildi 12 buçuk da doğuma alındım, 13.00 da kızımı kucağıma aldım 🌼🤍
Hazom izzy ameliyatım kötü geçti ya çünkü başka hastaneye sevk olmak zorunda kaldım. Oğlum da 28 gün küvözde kaldı. Gerçekten zor günlerdi ama geçti şükür şu an 7 aylık teyzesi ❤️
birdemlikcay dayes 15 ekim gecesi sancılarım başladı azar azar sabaha kadar devam etti. Sabah kalktım duşumu aldım güzelce hazırlandım. Zaten sonrasında sancılar yavaş yavaş arttı. Hastaneye sabah 8-9 gibi gittim ve yatış yapıldı. Akşam en son saat 8 gibi açıklık kontrol ettiklerinde doktor bana mümkün değil bu gece doğurmazsın belki yarın sabah ama öğlen anca dedi. Ben gece 1 de artık dayanamayıp doğumhaneye indim ve saat 03.48 de oğlum doğdu 😂 Açılmam çok yavaştı fakat doğumum hızlı oldu. Yani sabah 8 den itibaren desek 18-19 saat sancı sonrasında doğum oldu. Zaten son 2 saati çok fena oluyor ondan öncesine bi şekilde dayanıyorsun.
dayes birdemlikcay evet evet katılıyorum son saatler çok daha zor öncesi zaten ne olduğunu anlamaya çalışmakla geçiyor eğer ilk doğumsa 😂
elmacekirdegii dayes gece saat 2 gibi sancım başladı 4-5 gibi hastaneye gittim sabah 10 civarı epidural aldım öğlen 12:34de doğurmuştum 🥰
atabey777 dayes akşam 7bucuga doğru acilden girdim 8de dogurdum sezeryan candır 😂😂 yine olsa yine sezeryan o cati muayenesine çıktığım an beni burdan alın diye bagirdim direk 🙈🤦🏼♀️
cennetkusum16 dayes sezaryen olduğu için 20 dakika 😁 Sonda takılmadigi için 2 saat sonra yürüdüm ertesi gün sabahtan evime döndüm
gulayyyyy dayes nişanem geldi 2 gün evde sancı çektinden sonra 3. Akşam hastaneye yattım suni ile 8 saat sonra doğdu ama ben aslında 3 gün sancı çektim vallahi 🥲ahhh şu analık 🌝
Ozgur_mom dayes 38+4 de 12 buçuk gibi suyum geldi direk hastaneye gittik açılmam yoktu 2 saat suni sancı verdiler yine açılmam olmadı oğlum da kanala girmemişti zaten doktorum riske atmadı sezeryana aldı 17:00 oğlum doğdu 🩵
Ballilokmam11 dayes hastaneye sabah 11 gibi yatış yaptık suniyi hissetmeye saat 16 gibi başladım sabaha karşı 04.02 de doğdu 12 saat sancı çekmişim ayy Bi korktu şimdi 😂😂
gulguzeli11 dayes 40+3 de açılmam ve sancım olmadığı için sabah 4te yatış yapıldı, 5te fitil verildi,11i 3 geçe doğurdum, 6 saat sürdü
aylin212_ dayes hastaneye 2 gibi yatışım yapıldı 2 gün sonra doğum yaptım ama suni sancı sürem 9 saat sürdü