ahsensmom058 dayes hızlı ama zor oldu bebeğim kakasını yapmıştı o kanala tam anlamıyla girmemişti ama daha fazla bekletmediler doktorun biri karnımdan bastırarak ıkınmaları destekledi hem o dogum acisini hem de doktorun bastırmalarının acısını cektim 🥹
Feyzosumunannesi dayes Sabah 9 da yatışımız yapildi 12 buçuk da doğuma alındım, 13.00 da kızımı kucağıma aldım 🌼🤍
Hazom izzy ameliyatım kötü geçti ya çünkü başka hastaneye sevk olmak zorunda kaldım. Oğlum da 28 gün küvözde kaldı. Gerçekten zor günlerdi ama geçti şükür şu an 7 aylık teyzesi ❤️
birdemlikcay dayes 15 ekim gecesi sancılarım başladı azar azar sabaha kadar devam etti. Sabah kalktım duşumu aldım güzelce hazırlandım. Zaten sonrasında sancılar yavaş yavaş arttı. Hastaneye sabah 8-9 gibi gittim ve yatış yapıldı. Akşam en son saat 8 gibi açıklık kontrol ettiklerinde doktor bana mümkün değil bu gece doğurmazsın belki yarın sabah ama öğlen anca dedi. Ben gece 1 de artık dayanamayıp doğumhaneye indim ve saat 03.48 de oğlum doğdu 😂 Açılmam çok yavaştı fakat doğumum hızlı oldu. Yani sabah 8 den itibaren desek 18-19 saat sancı sonrasında doğum oldu. Zaten son 2 saati çok fena oluyor ondan öncesine bi şekilde dayanıyorsun.
dayes birdemlikcay evet evet katılıyorum son saatler çok daha zor öncesi zaten ne olduğunu anlamaya çalışmakla geçiyor eğer ilk doğumsa 😂
elmacekirdegii dayes gece saat 2 gibi sancım başladı 4-5 gibi hastaneye gittim sabah 10 civarı epidural aldım öğlen 12:34de doğurmuştum 🥰
atabey777 dayes akşam 7bucuga doğru acilden girdim 8de dogurdum sezeryan candır 😂😂 yine olsa yine sezeryan o cati muayenesine çıktığım an beni burdan alın diye bagirdim direk 🙈🤦🏼♀️
cennetkusum16 dayes sezaryen olduğu için 20 dakika 😁 Sonda takılmadigi için 2 saat sonra yürüdüm ertesi gün sabahtan evime döndüm
gulayyyyy dayes nişanem geldi 2 gün evde sancı çektinden sonra 3. Akşam hastaneye yattım suni ile 8 saat sonra doğdu ama ben aslında 3 gün sancı çektim vallahi 🥲ahhh şu analık 🌝
Ozgur_mom dayes 38+4 de 12 buçuk gibi suyum geldi direk hastaneye gittik açılmam yoktu 2 saat suni sancı verdiler yine açılmam olmadı oğlum da kanala girmemişti zaten doktorum riske atmadı sezeryana aldı 17:00 oğlum doğdu 🩵
Ballilokmam11 dayes hastaneye sabah 11 gibi yatış yaptık suniyi hissetmeye saat 16 gibi başladım sabaha karşı 04.02 de doğdu 12 saat sancı çekmişim ayy Bi korktu şimdi 😂😂
gulguzeli11 dayes 40+3 de açılmam ve sancım olmadığı için sabah 4te yatış yapıldı, 5te fitil verildi,11i 3 geçe doğurdum, 6 saat sürdü
aylin212_ dayes hastaneye 2 gibi yatışım yapıldı 2 gün sonra doğum yaptım ama suni sancı sürem 9 saat sürdü
aresnako dayes gece saat 2 de suyumun gelmesiyle hastaneye gittim ama hiç sancım açılmam vs yoktu. Sabah 10.12 de kızımı doğurdum 🤩 yani 8 saat sürdü ama 7 saatinde pek bir şey yoktu hatta 0 açılma. Sabah 9 da suni sancıyla açılmam başladı 1 saat sonra da doğurdum