Sblatc ayberkartun dr reçeteye yazdı bi şeyler nerden alınıyo dedim medikalcilerde var dedi. Bende araştırdım bi kaç yer buldum normal ayakkabıcı ama dediğiniz gibi ortopedik falan içe basan çocuklar için falan yazıyodu. Siz nerden aldınız acaba ve dr bize evde giysin dışarıda normal ayakkabı giyebilir dedi.
ayberkartun Sblatc ben normal ortapedik ayakkabı satan yerden almıştım doktor bize tabanlik veya ayakkabi alın evde sokakta her yerde giysin dedi ama asla giymedi evde şuan dışarı çıkınca giyiyor 3.5 yaşında ama kışın da bot giysin demisti satıcı ama çizme giydi sürekli bende almadim giymez diye
Elfgrn Sblatc Postlarima bakarsanız kızım benzer durum yaşadı bizde hem içe basma hemde parmak içe donme vardı . Süreci resimleri paylaştım postumda metatarsus olarak teşhis konuldu.
mihriban0 Sblatc doktor bize sabah kalkınca giyecek hem evde hem dışarda giyecek dedi sadece uyuduğu zamanlar çıkarıyoruz çok şükür ki düzelmeye başladı
egecyprus Izmirdeyseniz bir yer önerebilirim. Eşim de 35inde düz taban olduğunu öğrendi tabanlık yaptırıyoruz. Tabanlık yaptırırsanız hem birebir onun ayağı için olur, hem istediğiniz ayakkabıyı giydirebilirsiniz sadece tabanı takıp hem de daha uyguna gelir.
Sblatc egecyprus düz taban farklı oluyo biraz daha sanırım. Bunda ayakkabı bilekten destek vererek düzeltiyo sanırım
Sblatc mihriban0 yürümeyw başladıktan bi süre sonra annem farketmişti ama ben yeni yürüyo diye düşünmüştüm 3 yaşında hala aynı babasında halasında falan da var biraz
mihriban0 Sblatc benim oğlum 10 aylıkken yürümeye başladı bende bi sıkıntı olduğunu farkettim ama sizin gibi yeni yürüdüğü için diye düşündüm ama 12 aylık olunca artık bi doktor görsün istedim hem içe basma hem düz taban çıktı
Elfgrn Sblatc kızımın ayağının resimleri ve postlar https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1809116-pev-metatarsus-ice-basma https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1802234-pev-metatarsus-ice-basma-ice-donme https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1796447-18-ay-ayak-ice-basma-durumu-ve-sureci Postlar bunlar yorumlardan sağolsunlar yardımcı olanlar oldu bilgi verdi. Belki sizinde işinize yarar
Antalya0703 mihriban0 geçmiş olsun doktor hangi ayakkabıyı önerdi ne giydiriyosunuz çocuğunuza inşaallah şifasını bulur
Antalya0703 mihriban0 geçmiş olsun inşaallah çabucak iyileşir çocuğunuz özel yapım ayakkabıyı giyiyor mu çocuğunuz oğlum da içe basma düz tabanlık olduğu söylenmişti ama özel yapım ayakkabı almadık giyer mi sertmidir bilemiyorum daha 27aylık bu kez de yürümek istemezse diye endişe ettim
mihriban0 Antalya0703 kusura bakmayın daha şimdi gördüm yazınızı Bizim kullandığımız ayakkabı bot tarzında sert bir yapısı var hem evde hem dışarda giyiyor altı ay giymesi lazımdı tam üç aydır giyiyor üç ayda düzelme oldu mu diye doktora götürdüm dün ayakkabıyı yaptıran doktor olmadığı için başka bir doktora götürdüm ve beni şaşkına çevirdi Artık bebeklere özel ayakkabı yapılmadığını bu ayakkabıların düzelmeye etkisi olmadığını söyledi yine röntgen çekildi ve oğlumun ayaklarında hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi tabiki içim rahat etmediği için şu an alanında uzman başka bir ortopedi doktoru araştırıyorum
Antalya0703 mihriban0 geçmiş olsun inşaallah çabucak iyileşir çocuğunuz özel yapım ayakkabıyı giyiyor mu çocuğunuz oğlum da içe basma düz tabanlık olduğu söylenmişti ama özel yapım ayakkabı almadık giyer mi sertmidir bilemiyorum daha 27aylık bu kez de yürümek istemezse diye endişe ettim
mihriban0 Antalya0703 benim oğlum 12 aylıkken giymeye başladı çok sık düşüyodu o ayakkabı ile daha düzgün yürüdü Peki siz nasıl fakettiniz doktorunuz ne dedi filmleri çekildi mi
mihriban0 Antalya0703 Doktor bize raftan verilen hazır ayakkabıları kesinlikle giydirmeyin çocuğun ayak ölçüsü alınacak ona göre yapılacak dedi bizde Antalya’da medikalcide yaptırdık Ayakkabının hatırladığım özellikleri : thomas topuk, 4 mm yüksek topuk ve ters kalıp
Antalya0703 mihriban0 medstar yıldız hastanesinde bi ortapedi vardı erkek doktor o iyi diye biliyorum durumunuz varsa özele götürecek bi görüşün derim iyi ama siz çocuğa boşuna mı giydirmişsiniz o bot ayakkabıyı ben mi yanlış anladım bi faydası yoksa boşa mı öneriliyo bize para tuzağımı şaşkınım şuan ama internetten de bazı çocuk doktorları ve ortapedi doktorları çocuğa fazydası değil zararı olduğunu söylüyor özel yapım botların