Merhaba kızlar,
Öncelikle bu rahatsızlık olanlar önceki postumu okuyabilir.
Bizim ayakkabımız yapıldı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. Özet geçmek gerekirse kızım 9 aylık yürüdü ve neredeyse 6-7 ayından beri ayağında içe basma vardı yaşından sonra parmaklar ile içe basma başladı Yani parmakları döndü. Şu anda 18,5 aylık bir buçuk hafta önce doktora gittik. Doktor Metatarsus başlangıcı olduğunu söyledi. Afo ayakkabı için bize ortopedik ayakkabı yapan yeri yönlendirdi. Ayakkabımız yapıldı bugün doktora gittim 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Gün içinde full takacağız sadece gece uyurken çıkaracağız. Öyle bir rahatsızlığı olan şüphesi olan kim varsa mutlaka göstersin. Benim ilk fark ettiğim zamanlarda Doktor kontrolüne gittiğimde bunu kendi doktoruma söylediğimde normal çocuk doktoru geçeceğine gelişimsel olduğunu söyledi. Ben de bekledim keşke başka bir doktor görüşü alsaydım. Durum gittikçe ilerledi şükür ki hala başlangıç aşamasındaymışız. Diğer postumda kızımın ayağının fotoğrafları var. Oradan bakabilirsiniz. Lütfen Gören Her anne tek bir doktorla sınırlı kalmasın mutlaka başka Doktor görüşü alsın.