Sblatc Kızım 3 yaşında içe basarak yürüyo dr götürdüm bi ayakkabı yaptırılıyomuş hergün evde giysin dedi. Medikalcilerde satılıyomuş heralde bilgisi olan var mı
mihriban0 Sblatc Benim oğlumda hem içe basma hem düz taban var doktora götürdüm film çekildi özel ayakkabı yaptırmamız istendi doktor özelliklerini yazdı medikalcide yaptırdık bize kesinlikle hazır olmasın ayağını ölçsünler öyle yapılsın dedi altı ay kullanacak biz iki aydır kullanıyoruz
Sblatc Elfgrn röntgen falan bi şey çekmedi ayaklarına baktığında zaten içe doğru bakıyodu ayakları bana sordu bu kadar. Ayakkabıyı yaptır getir ben bakayım öyle giydir dedi.
ayberkartun Merhaba oğlum da var biz kullanıyoruz ama özel yaptırmadık hiç normal ortapedik bir ayakkabı kullanıyoruz oda her aakkabicida satılmıyor ve markasız bir ayakkabi fiyatı ise 2 bin tl 7 yaşına kadar devam diyor ayakkabici
Sblatc ayberkartun dr reçeteye yazdı bi şeyler nerden alınıyo dedim medikalcilerde var dedi. Bende araştırdım bi kaç yer buldum normal ayakkabıcı ama dediğiniz gibi ortopedik falan içe basan çocuklar için falan yazıyodu. Siz nerden aldınız acaba ve dr bize evde giysin dışarıda normal ayakkabı giyebilir dedi.
Sblatc ayberkartun dr reçeteye yazdı bi şeyler nerden alınıyo dedim medikalcilerde var dedi. Bende araştırdım bi kaç yer buldum normal ayakkabıcı ama dediğiniz gibi ortopedik falan içe basan çocuklar için falan yazıyodu. Siz nerden aldınız acaba ve dr bize evde giysin dışarıda normal ayakkabı giyebilir dedi.
Elfgrn Sblatc Postlarima bakarsanız kızım benzer durum yaşadı bizde hem içe basma hemde parmak içe donme vardı . Süreci resimleri paylaştım postumda metatarsus olarak teşhis konuldu.
Antalya0703 mihriban0 geçmiş olsun inşaallah çabucak iyileşir çocuğunuz özel yapım ayakkabıyı giyiyor mu çocuğunuz oğlum da içe basma düz tabanlık olduğu söylenmişti ama özel yapım ayakkabı almadık giyer mi sertmidir bilemiyorum daha 27aylık bu kez de yürümek istemezse diye endişe ettim
Antalya0703 mihriban0 geçmiş olsun inşaallah çabucak iyileşir çocuğunuz özel yapım ayakkabıyı giyiyor mu çocuğunuz oğlum da içe basma düz tabanlık olduğu söylenmişti ama özel yapım ayakkabı almadık giyer mi sertmidir bilemiyorum daha 27aylık bu kez de yürümek istemezse diye endişe ettim
Sblatc mihriban0 yürümeyw başladıktan bi süre sonra annem farketmişti ama ben yeni yürüyo diye düşünmüştüm 3 yaşında hala aynı babasında halasında falan da var biraz
ayberkartun Sblatc ben normal ortapedik ayakkabı satan yerden almıştım doktor bize tabanlik veya ayakkabi alın evde sokakta her yerde giysin dedi ama asla giymedi evde şuan dışarı çıkınca giyiyor 3.5 yaşında ama kışın da bot giysin demisti satıcı ama çizme giydi sürekli bende almadim giymez diye
mihriban0 Sblatc doktor bize sabah kalkınca giyecek hem evde hem dışarda giyecek dedi sadece uyuduğu zamanlar çıkarıyoruz çok şükür ki düzelmeye başladı
egecyprus Izmirdeyseniz bir yer önerebilirim. Eşim de 35inde düz taban olduğunu öğrendi tabanlık yaptırıyoruz. Tabanlık yaptırırsanız hem birebir onun ayağı için olur, hem istediğiniz ayakkabıyı giydirebilirsiniz sadece tabanı takıp hem de daha uyguna gelir.
Sblatc egecyprus düz taban farklı oluyo biraz daha sanırım. Bunda ayakkabı bilekten destek vererek düzeltiyo sanırım
mihriban0 Sblatc benim oğlum 10 aylıkken yürümeye başladı bende bi sıkıntı olduğunu farkettim ama sizin gibi yeni yürüdüğü için diye düşündüm ama 12 aylık olunca artık bi doktor görsün istedim hem içe basma hem düz taban çıktı
Elfgrn Sblatc kızımın ayağının resimleri ve postlar https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1809116-pev-metatarsus-ice-basma https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1802234-pev-metatarsus-ice-basma-ice-donme https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1796447-18-ay-ayak-ice-basma-durumu-ve-sureci Postlar bunlar yorumlardan sağolsunlar yardımcı olanlar oldu bilgi verdi. Belki sizinde işinize yarar