1prensesannesi__ mavipatikk Kavak yelleri, arka sıradakiler, küçük sırlar bunlarda çok güzel tavsiye ederim
1prensesannesi__ papatyagibi aşk yeniden aklıma bi türlü gelmedi yaa diyorum bi tane daha vardı izlemiştim şuan düşünüyordum baktım yazan var mı diye varmış teşekkürler 😁🫶 çok güzeldi yaa
1prensesannesi__ marsi kiraz kokusu kiraz mevsimi ve çilek kokusu vardı karıştırmış olabilir misin yada var mı kiraz kokusu hiç duymadım ama
1prensesannesi__ sule_barlas offf avlu çok güzeldi yaaa tekrar izleyim bende keşke bitmeseydi kudret demet harikalar
Marfa_marfusha Evlilik hakkında herşey çok eski değil ama şahane bir dizi bir anda hem ağlatıyor hem güldürüyor. Bu arada dizi izlerken ağlamayı çok severim varmı baştan sona ağlatan dizi önerilere açığım
1prensesannesi__ goktugunannesii_ bende 31 güzeldi bizim cocuklugumuz yaa yokluk olsada mutluyduk eski diziler gibisi yok şimdi hiç valla 😁🫶
lila16 1Meryemm yabancı damat, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Dadı benim izlediğim eski diziler tavsiye de ederim.
izzy Ffffo yaa benim de bi tekrar başlayasım geldi, yayınlanırken lisedeydim sadece güzel etkiler bıraktığını hatırlayabiliyorum konuları hatırlayamıyorum. Kesin çok farklı bir gözle izlenir şimdi 😊
tgcyi 1Meryemm beyaz gelincik, ikinci bahar ve asmali konak en en guzel dizilerdi he birde super baba vardi efsane diziler