Marfa_marfusha Evlilik hakkında herşey çok eski değil ama şahane bir dizi bir anda hem ağlatıyor hem güldürüyor. Bu arada dizi izlerken ağlamayı çok severim varmı baştan sona ağlatan dizi önerilere açığım
1prensesannesi__ goktugunannesii_ bende 31 güzeldi bizim cocuklugumuz yaa yokluk olsada mutluyduk eski diziler gibisi yok şimdi hiç valla 😁🫶
lila16 1Meryemm yabancı damat, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Dadı benim izlediğim eski diziler tavsiye de ederim.
izzy Ffffo yaa benim de bi tekrar başlayasım geldi, yayınlanırken lisedeydim sadece güzel etkiler bıraktığını hatırlayabiliyorum konuları hatırlayamıyorum. Kesin çok farklı bir gözle izlenir şimdi 😊
tgcyi 1Meryemm beyaz gelincik, ikinci bahar ve asmali konak en en guzel dizilerdi he birde super baba vardi efsane diziler
Ffffo izzy ben hic izlemedim bi iki sahnesini insata gördüm dedim bi başlıyım valla cok güzel sürükleyici gercek yaşanmış olaylardan sahneler veriyorlar tekrar başlıyın deriiim:)
Habibe08 1Meryemm çukur izlemeye başla kesinlikle 4 sezon yaz sonuna anca bitirirsin😂 bide aşk ve mavi cok seviyorum ben
Habibe08 biranneminik valla 2. Kere sona kadar izledim daha fazla boş boş diziler cikmaya devam ederse 3. Ye de baslicam heralde hicbi dizi sarmıyo