Themom_ 1Meryemm Aşkı memnu, adını feriha koydum, yaprak dökümü, öyle bir geçer zaman ki, kara ekmek, seksenler, ekmek teknesi, avrupa yakası, sihirli annem, hatırla sevgili, yabancı damat, acemi cadı, elveda rumeli, kiralık aşk. 🥹
mystery1903 Yaprak Dökümü Öyle bir geçer zaman ki Aşkı memnu Avrupa yakası Avlu Kampüsistan Yedi numara Lise defteri Koçum benim
goktugunannesii_ 1Meryemm asmalı konak, aliye, ıhlamurlar altında, zerda , kaybolan yıllar, yılan hikayesi, küçük kadınlar ve suskunlar
Alyaberen_ 1Meryemm Adını Feriha koydum Sihirli annem Bücur cadı Selena Cennet mahallesi Aşkı memnu Ekmek teknesi…..
altaylardantunaya 1Meryemm şuan kadın izliyorum bitince öyle bir geçer zaman ki izlicem😂 sonra çalıkuşu araya belki kösem sıkıştırırım bide aşkı memnu aklımda var 🌸
2erkekannesi2021 1Meryemm muhteşem yüzyıl 5.kez izliyoryım yaa bırakamıyorum her sene bastan baslayıp izliyorum 🤣 Şuan 83 bölümdeyim bitsin bu sefer suskunlar dizisine baslıcam psikolojim kaldırırsa
buaklinerdenaldinnerden 1Meryemm kaçak gelinler ve umutsuz ev kadınları çok eğleniyodum izlerken keşke tekrar olsa
bitboylum izzy ayy her ikisinde de az mı ağlamıştım ben o dizilerde. Ve çok geçte olsa anladım olan hep sevenlere oluyor. Hele o ümit öldüğünde zarife ye çok üzüldüm, sonra gidipte annesinin mezarına yatmıştı ya neyse gözlerim doldu
birazquality 1Meryemm yılan hikayesi hem hikaye güzel heyecanlı hem de çok komik Suskunlar müthiş bir dizi ama izlemesi zor çok ağlatıyor ben bekarken izlemiştim eşim bu sene tekrar izleyelim dedi çocuğum olduktan sonra izlemeyi psikolojim kaldırmadı😭 Avrupa yakası, hayat bilgisi