leblebiitozu 1Meryemm 7 numara sihirli annem bez bebek selena yaprak dökümü askı memnu yabancı damat kezban yenge
2124 1Meryemm Ben zamanunda muhteşem yüzyılı izlememeşitm eşim ilna ettı izletti bi başaldım kopamadım her bölümü heyecanla bekliyosun gerçekten muhteşem kesinlikle tavsıye ederım birde kesınlokle yaprak dökünü
esramakamog Süper baba Ekmek teknesi Beni böyle sev Leyla ile Mecnun Lise defteri Yer gok ask Asmalı konak Haziran gecesi Aşk ve cesaret Asi Kara para aşk Gümüş Çemberinden gül oya Kaybolan yıllar❤️❤️❤️
Busey42 1Meryemm Paramparça Gülcemal Kadın Öyle bir geçer zaman ki Sadakatsız İnadına aşk Selena Bez bebek Sihirli annem Yaprak dökümü Akasya durağı
PeekaBoo_ 1Meryemm ben 7 numara dizisini çok severdim hâlâ arada açıp izlerim, bir ara yaprak dökümüne sardım ama çok uzun arada bakıyorum
hayatyolcu 1Meryemm Kaybolan yillar Böyle mi olacaktı Merhamet Cennet mahallesi Selena Bez bebek Sihirli annem Öyle bir geçer zaman ki Kavak yelleri Arka sıradakiler Acemi cadı Beni affet
Ozgur_mom 1Meryemm Kösem Elveda Rumeli (Şu an izliyorum ) Kadın Umutsuz Ev kadınları Aramızda Kalsın Yabancı damat Hatırla Sevgili
Nazliezgi Muhteşem yüzyıl kesinlikle ben baştan başlayıp izlemeye devam ediyorum harika ve sürükleyici bi dizi👍🙂
NatashaRomanoff 1Meryemm bunlar eski değil ki başlığı okuyunca aklıma Mahallenin Muhtarlarıyla Marziye geldi 😁
Zeyesmirayer 1Meryemm yüksek sosyete , Fazilet hanım ve kızları çok eski değiller ama son yaz ve gaddar
zeyneppce 1Meryemm yedi numara hatırlayan var mıdır sıcacık samimi bir dizi cok seviyorum 🥰 öyle bir geçer zaman ki ve Avrupa yakasını da cok severim hala izlerim ikisini de
keronunannesi 1Meryemm ıhlamurlar altında benim favori dizimdi full aşk her bölüm ağlarsın haa bide kiraz mevsimi
zgrgmz Sen anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul Muhteşem yüzyıl Hürrem ve kösem sultan Kiraz mevsimi Marimar Kınalı kar Kavak yelleri Ufak tefek cinayetler