sule_barlas 1Meryemm Avlu Seviyor sevmiyor Kuzey yıldızı ilk aşk Sihirli annem Yeni gelin Aşk yeniden Sana bir sır vereceğim Hepsine 6 7 kere baktım şuan avluya bakıyorum demet evgar muhteşem 🥰🥰 Mucize doktor Savaşcı Söz bunları eşimle izledim 1 kere
1prensesannesi__ sule_barlas offf avlu çok güzeldi yaaa tekrar izleyim bende keşke bitmeseydi kudret demet harikalar
marsi 1Meryemm Afilli aşk Sevda çiçeği, Baba evi, Kiraz kokusu, Aşk yeniden, Tatlı intikam, Yabancı pembe dizi “Alma” “Maria mercedes”
1prensesannesi__ marsi kiraz kokusu kiraz mevsimi ve çilek kokusu vardı karıştırmış olabilir misin yada var mı kiraz kokusu hiç duymadım ama
Munevver-defne 1Meryemm ben şu an ruhsari izliyorum eski fln ama acayip sarıyo adını konusuni biliyordum ama izlememiştim hic şimdi izliyorum bundan önce doktorlar, öyle bir geçer zaman ki, güzel köylü kaç kere ard arda izledim hepsini sarıyo
Themom_ 1Meryemm Aşkı memnu, adını feriha koydum, yaprak dökümü, öyle bir geçer zaman ki, kara ekmek, seksenler, ekmek teknesi, avrupa yakası, sihirli annem, hatırla sevgili, yabancı damat, acemi cadı, elveda rumeli, kiralık aşk. 🥹
mystery1903 Yaprak Dökümü Öyle bir geçer zaman ki Aşkı memnu Avrupa yakası Avlu Kampüsistan Yedi numara Lise defteri Koçum benim
goktugunannesii_ 1Meryemm asmalı konak, aliye, ıhlamurlar altında, zerda , kaybolan yıllar, yılan hikayesi, küçük kadınlar ve suskunlar
Alyaberen_ 1Meryemm Adını Feriha koydum Sihirli annem Bücur cadı Selena Cennet mahallesi Aşkı memnu Ekmek teknesi…..
altaylardantunaya 1Meryemm şuan kadın izliyorum bitince öyle bir geçer zaman ki izlicem😂 sonra çalıkuşu araya belki kösem sıkıştırırım bide aşkı memnu aklımda var 🌸