ayisit Henüz diş değil sadece diş kökü oluşmuş. Belirtileri olması normal diş hareket ediyor yüzeye doğru o yüzden böyle.
ElisaMom_ pogacayanaginannesi jeli onermeyen doktorlar var tetagil granül toz gibi bişey buda çok iyidir,havuç salatalık taze soğan bunlar dolapta duran serin seylerdir eline verin damaklarina surter rahatlatir bunlarda
Elvinemine pogacayanaginannesi canim ben jel kullandim amma ek vida kullandigim için jeli az kullandim diyebilirim doktoruna bi danış .burda bazi arkadaslar jele karsi🤦🥴
ZeydsMom pogacayanaginannesi zeytinyagi karanfil karisimi dene. Ya meyve emzigi varsa soguk meyve koy disini rahatlatsin. Anne sutu ya mamayi evde eski biberon varsa dok ters cevirip dondurucuya koy sonra ver damagini rahatlatir. Dis kasiyicilarda oluyor ici sivili buzdolabinda bekletip verebilirsin.
tansuayaz pogacayanaginannesi ateş yüksek değil kafası özellikle sıcak oluyor ishalde belirti diye biliyorum komşularının çocukları yeni diş cikarttilar ve ishal olmuşlar büyüklerde ishal olur diş cikarirken diyor bilmiyorum