pogacayanaginannesi Sizce diş mi çıkarıyor? Bulduğu herşeyi ağzına götürüyor çok huzursuz hep ağlamaklı uykusundan uyanıp ağlıyor. Biberon reddi var 5 aydır tuttuğu biberonu tutmuyor artık dişten olabilir mi?
ZeydsMom pogacayanaginannesi evet yukari cikmis baya. Şu disin gelme vakti bi bilinse de anneler rahatlasa ya . 🤦♀️
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi @TulayGeriDon @forumgurmesi @Meri-Mel @uykusuzanne__ @Tatlican
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi @Tubatgn @ElisaMom_ @Elvinemine @ZeydsMom @Veramomm @2uykusuzprensannesi
Elvinemine pogacayanaginannesi canim cikmak uzere .sis baya bir aya falan patlar .eline taze sogan falan ver eline iyi geliyor
pogacayanaginannesi Elvinemine daha ek gıdaya gecmedik ama jel alsam bişey olur mu acaba ilk çocuğum bu konuda sıfır bilgi
tansuayaz Ay bizde aynı dertten muzdaripiz oğlum diş cikartcak heralde anlamıyorum da ateş vsr ishal var salya akiyo huzursuz el ağızda
ElisaMom_ pogacayanaginannesi huysuzlugu dişten kaynaklıdır,kabarikligi göremedim ama damaklari agriyordur tetagil veya karanfil yağıyla damaklarini rahatlatin iyi gelir
pogacayanaginannesi ElisaMom_ karanfil zeytinyağı denicem de jel alsam erken mi acaba ek gıdaya geçmedi henüz
Tatlican pogacayanaginannesi Annem deyim tl güzel çekmiyor fotoyu büyütemedim Bana kabarık gelmedi ama artık yerleri acımaya başladı demekki kolayca çıkar inşallah
2uykusuzprensannesi pogacayanaginannesi Dişin sancıları kabarmadan önce başlıyor baya uzun bir süreç Saydığın şeyler diş belirtisi yakında şişer kendini belli eder
mrvsvd34 2uykusuzprensannesi merhaba benim bebeğim daha 2. Ayında ama o da memeyi tutup biberonda huzursuzluk yapmaya başladı salya da bi iki gördüm uyanınca erken bence ama alakalı olabilirmi dişle
Meri-Mel pogacayanaginannesi Dediğin herşey dış belirtileri canım ama henüz vakti var,uzun oluyor ne yazık ki süreç hizlica geçer insAllah. Karanfil zeytinyağ kürü de uygulayabilirsin canım.
mrvsvd34 Meri-Mel merhaba benim bebeğim daha 2. Ayında ama o da memeyi tutup biberonda huzursuzluk yapmaya başladı salya da bi iki gördüm uyanınca erken bence ama alakalı olabilirmi dişle
Meri-Mel mrvsvd34 Sizinki meme reddi gibi geldi bana ikinci ay çok erken geldi ,büyük ihtimalle gaz problemi var
2uykusuzprensannesi mrvsvd34 merhaba gaz sancisidır o bazen daha şiddetli olabiliyor o an biberonda tutmaz memede