Meri-Mel pogacayanaginannesi Dediğin herşey dış belirtileri canım ama henüz vakti var,uzun oluyor ne yazık ki süreç hizlica geçer insAllah. Karanfil zeytinyağ kürü de uygulayabilirsin canım.
mrvsvd34 Meri-Mel merhaba benim bebeğim daha 2. Ayında ama o da memeyi tutup biberonda huzursuzluk yapmaya başladı salya da bi iki gördüm uyanınca erken bence ama alakalı olabilirmi dişle
Meri-Mel mrvsvd34 Sizinki meme reddi gibi geldi bana ikinci ay çok erken geldi ,büyük ihtimalle gaz problemi var
mrvsvd34 2uykusuzprensannesi merhaba benim bebeğim daha 2. Ayında ama o da memeyi tutup biberonda huzursuzluk yapmaya başladı salya da bi iki gördüm uyanınca erken bence ama alakalı olabilirmi dişle
2uykusuzprensannesi mrvsvd34 merhaba gaz sancisidır o bazen daha şiddetli olabiliyor o an biberonda tutmaz memede
pogacayanaginannesi Elvinemine daha ek gıdaya gecmedik ama jel alsam bişey olur mu acaba ilk çocuğum bu konuda sıfır bilgi
Elvinemine pogacayanaginannesi canim ben jel kullandim amma ek vida kullandigim için jeli az kullandim diyebilirim doktoruna bi danış .burda bazi arkadaslar jele karsi🤦🥴
ZeydsMom pogacayanaginannesi zeytinyagi karanfil karisimi dene. Ya meyve emzigi varsa soguk meyve koy disini rahatlatsin. Anne sutu ya mamayi evde eski biberon varsa dok ters cevirip dondurucuya koy sonra ver damagini rahatlatir. Dis kasiyicilarda oluyor ici sivili buzdolabinda bekletip verebilirsin.
tansuayaz pogacayanaginannesi ateş yüksek değil kafası özellikle sıcak oluyor ishalde belirti diye biliyorum komşularının çocukları yeni diş cikarttilar ve ishal olmuşlar büyüklerde ishal olur diş cikarirken diyor bilmiyorum
pogacayanaginannesi ElisaMom_ karanfil zeytinyağı denicem de jel alsam erken mi acaba ek gıdaya geçmedi henüz
ElisaMom_ pogacayanaginannesi jeli onermeyen doktorlar var tetagil granül toz gibi bişey buda çok iyidir,havuç salatalık taze soğan bunlar dolapta duran serin seylerdir eline verin damaklarina surter rahatlatir bunlarda
ayisit Henüz diş değil sadece diş kökü oluşmuş. Belirtileri olması normal diş hareket ediyor yüzeye doğru o yüzden böyle.