oglumubeklerken 12betul olur pazartesi sabah tartı fotosu atarız. Yukarda okuduysanız ben sabah yaşadığım pantolon faciasından sonra tartılmaya korkup direkt diyete başladım güncel kilomu bilmiyorum ama kendimi 85 olarak kabul ediyorum yani 84 olabilirim 83 olabilirim küsüratları olabilir ama pazartesi tartı günüdür ☺️
oglumubeklerken 12betul ayyyy ben hiç o kadar zayıf olamadım ama hayatımın en zayıf dönemi olduğu için 72 73 kiloyla bile kendimi 90 60 90 zannediyordum 😅😅
12betul oglumubeklerken Bende hiç hayatımda bu kadar kilolu olmamıştım 😅 birazda kalçalı bel ince idi benim şimdi baya göbekli marul gibiyim 😅 olsun yaparız yine
merve2255 byrmm bende aynı aksine aldım 5 kilo doğumdan sonra Bugün online diyet için ödeme yaptım haftaya pazartesi ua da Salı listem gelinde başlayacağım benim oğlumda 3 aylık
oglumubeklerken Akşam yemeğinden sonra saat 21.00 civarı sade Türk kahvesi içildi. Biraz önce leslie yaptım fotoğrafta göründüğü üzere. Şimdi sade soda yarım limon yeşilçay karışımı içtim. Gün içinde toplam 4.5 litre su içildi. Toplam adım sayısı 14200. 💪💪💪
byrmm oglumubeklerken ben anne çayı içiyorum bitki çayı olarak bir fincan günde kimyonlu ıhlamurlu şekersiz.
byrmm Bugün kaçamak yapmadım yarım saat hafif tempolu yürüyüş yaptım böyle devam inşallah. Şuan hafif açlık var gibi ama yemicem bol suya devam.
oglumubeklerken byrmm süper aynen böyle devam inşallah 🙏 byrmm o da olur tabi ki neden olmasın bende severek sadece açai ananas aromalı yeşilçay içebiliyorum
kader539_ 12betul göbekli marul🤣🤣beni görmen lazım o zaman tam bir armut olmuşum kalçam tekli koltuğa dönmüş resmen
oglumubeklerken Günooooo 🤩 Diyetin ikinci günü Sabah bir bardak bir tatlı kaşığı elma sirkeli ılık su ve bir bardak sade ılık su içildi. Şu an açai ananas aromalı yeşilçay içiyorum
byrmm oglumubeklerken günooo Gece baya uykusuz geçti hala bebiş emzirmekteyim bol su bi saate kadarda kahvaltı inşallah. Bugünde hava mis bi yürüyüş yine iyi gider.
oglumubeklerken byrmm bende şu an kahvaltı ediyorum bu sabah yulaf yiyorum. İmi kaşık yulaf bir bardak süt ile pisirdim içine biraz kakao biraz tarçın ekledim, üstüne de bir muz. Bu şekilde yiyorum. Evet hava çok güzel bende yürüyüş düşünüyorum bugün inşallah ☺️
Newmother07 oglumubeklerken diyet grubumuz var yaş kaçtı alalım mı senide istersen birbirimizi motive edip detoxs spor falan yapıyoruz her cumartesi tartı günümüz ne dersin yaş kaçtı birde