oglumubeklerken nur325_ emzirirken bende öyleydim hatta hayatımın her alanında öyleyim, bi işte o diyetisyene gittiğim süreçte nasıl olduysa tuttum boğazımı şu an asla tutamıyorum ama tutucam başka çare yok
nur325_ oglumubeklerken bide derler emzirmek kalori yaktırır diye 4 gün falan denedim diyet ama bildiğin başım dönmeye başladı baktım gram bile vermemişim vazgeçtim 😂😂
oglumubeklerken kalu bende öyleyim 1 2 hafta efsane gidiyorum 3 4 kilo veriyorum sonra bi bırakıyorum verdiklerimi de alıyorum
kalu oglumubeklerken evet bende öyleyim bi kaç hafta güzel devam ettim 4 kilo verdim bi kilo geri aldım şuan ama çok istiyorum kilo vermek
oglumubeklerken kalu bende çok istiyorum, geçen sene bu zamanlar hayatımın en zayıf dönemindeydim ve geçen sene ki fotoğraflarıma bakıp şu an ağlamak istemiyorum net 10 kilo fazlam var.
12betul oglumubeklerken her pazartesi tartı günü olsun . Motive edici olur - leri görürsek . 😅 bu sefer kendime güveniyorum ya
oglumubeklerken 12betul olur pazartesi sabah tartı fotosu atarız. Yukarda okuduysanız ben sabah yaşadığım pantolon faciasından sonra tartılmaya korkup direkt diyete başladım güncel kilomu bilmiyorum ama kendimi 85 olarak kabul ediyorum yani 84 olabilirim 83 olabilirim küsüratları olabilir ama pazartesi tartı günüdür ☺️
oglumubeklerken 12betul ayyyy ben hiç o kadar zayıf olamadım ama hayatımın en zayıf dönemi olduğu için 72 73 kiloyla bile kendimi 90 60 90 zannediyordum 😅😅
kalu Doğum yaptıktan sonra bende aşırı zayıfladım crop pantolon falan hep giyodum şimdi ise nerde bol tşört Eşortman var onları giyorum
12betul oglumubeklerken Bende hiç hayatımda bu kadar kilolu olmamıştım 😅 birazda kalçalı bel ince idi benim şimdi baya göbekli marul gibiyim 😅 olsun yaparız yine
merve2255 byrmm bende aynı aksine aldım 5 kilo doğumdan sonra Bugün online diyet için ödeme yaptım haftaya pazartesi ua da Salı listem gelinde başlayacağım benim oğlumda 3 aylık
oglumubeklerken Akşam yemeğinden sonra saat 21.00 civarı sade Türk kahvesi içildi. Biraz önce leslie yaptım fotoğrafta göründüğü üzere. Şimdi sade soda yarım limon yeşilçay karışımı içtim. Gün içinde toplam 4.5 litre su içildi. Toplam adım sayısı 14200. 💪💪💪
byrmm oglumubeklerken ben anne çayı içiyorum bitki çayı olarak bir fincan günde kimyonlu ıhlamurlu şekersiz.