elifmelif Elakuzusu_ ben doğru yanlış demiyorum. Ben internet araştırmamda adamın İsrail Filistin savaşı hakkında bir yorumunu görmedim. ChatGPT tabi ki İsrail’e de yapay zeka desteği veriyordur herkese veriyor? Burda binlerce çizim yaptırıldı. Benim söylemek istediğim yukardaki haberin dili. Uydurma haberim diye bağırıyor. Görseldeki haberin sayfasını bulup baktım şunu dedi bunu dedi diyor ama kaynak yok. Adamın Twitter’ında İsrail bayrağı ve ABD bayrağı var diyor haberde ama yok. Neyse işte böyle bir şeyler. Haberi aldığınız gazeteyle ilgili de herkes geçmişini biliyor şimdi konuyu dağıtmayayım. Savaşsız bir dünya dileğiyle 🌸
mss_12 marsugoi orda korkudan tir tir titreyen çocukları görünce de gülesiniz geliyor mu?hiçbirimiz tam anlamıyla uygulayamıyoruz boykotu ama gülesimiz gelmiyor maalesef.
cikolatahurma Meri-Mel aslında silenler de kötü yorum yapıp boykot yazsa belki iş görür ve indirmeyenlere de vesile olur ben şimdi gördüm indirmem mesela
ayisit Meri-Mel ben o haberi görmedim, gördüğüm videodan söyledim o yüzden altına da boykot yazılmış.
balkizlar sakinanee boykot olmasa o akımlar bilgi toplamak için zaten.. yapay zekaya epey bir argüman oluşturduk malesef
ayisit balkizlar bilgi toplaması sorun değil zaten her şeyimizi sattılar her yerden Tc kimlik bilgilerinize ulaşabiliyorlar. Yapay zeka bilgi toplasa kaç yazar.
etl sakinanee boykottan ziyade güvenli değilmiş. Yapay zeka resmi istediği gibi kullanabiliyormuş verdiğimiz izinlerden dolayı ben hiç indirmedim.
ElisaMom_ sakinanee Google’da boykot Instagram’da boykot diğer uygulamalarda boykot elimizdeki telefonların birçoguda boykot,hicbisey kullanmamak lazım ozaman,tamam gıdada giyimde vs bir çok şeyde boykot edilebilir de bu kadarını da ne diyelim yani