sakinanee Meri-Mel evet canım elimzden geldiğince bunu yayalım Rabbim gazzeye yardım etsin en çok da bebekler 😞😔
Meri-Mel sakinanee Kesinlikle canım en çok zaten her kötülükten kadınlar ve bebekler zarar görüyor 😞 Allah’ım Gazze’ye zafer nasip etsin.
cakebabe sakinanee evet gördüğün gibi aşağısı çok uzun kaynaklarıyla attı aj vs hiçbir sitede doğruluğu yok tek görselle sen inanıyorsan bende yapay zekaya sorarım gidip araştırabilirsin yediğin ekmeğe boykot diyecekler çünkü yakında 😂
Elakuzusu_ cakebabe Kaynak diye belirtmenize gerek yok bir konuyu araştırdiginiz yer sizin kaynağınız olur zaten 😀 Bende baktım bunu buldum ve sildim 🤗
sakinanee Busramustim yapay zeka uygulaması soru soruyorsun cevap veriyor resim atıyorsun resmini istediğin karakterde felan çiziyor
elifmelif Elakuzusu_ Ben de İsrail’i boykot ediyorum. Ama bu haber sizce gerçekten doğru mu? OpenAI üst düzey yöneticisi %70’i kadın ve çocuk 18.000 Filistin’in ölümünü yetersiz bulmuş ve daha fazla katliam yapın demiş öyle mi? Bakın karıştırdığımız bir nokta var destek verenler İsrail’in yanında olanlar tabii ki edilsin bu ayrı mesele ama bunu yalan yanlış haberlerle desteklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Birisi boykot dedi diye bir şey boykot olmuyor. Bazılarını görüyorum bütün İsrail mallarına ve bütün Yahudilere karşı boykot içerisinde. Sizce bu Şekilde Gazze için İsrail’e karşı boykot mu yapılmış oluyor Yoksa içimizde bir Yahudi nefreti var da o mu dışa vuruyor bunun ayrimini yapmak gerek.
Nikita Bir fotoğrafın 2 milyon farklı versiyonunu paylaşanları görmekten bıkmıştık. İyi olmuş boykot olması. Azalsınlar, kullanmasınlar. İnternet de Amerikan ordusu tarafından icat edildi. Bilmeyen vardır da boykot etmek ister belki 😅
1babyannesi sakinanee herseye boykot diye saldıran kesimin bunu araştırmadan kullanması pes yani asla kullanmadım kullanan kişilerin resimlerini biyometrik verilerini ele geçirdiklerini de öğrenmiştim
Mariamercedes sakinanee Canım google ve youtube da boykot Şaşırcak bir şey yok artık Adamlar dünyaya hükmediyor.
rana0234 Bilmiyordum ama bir ihtimal tahmin etmiştim.Birsey kesfedilir kesfedilmez millet hemen atlıyor,inanır mısınız bilmem ama ne uygulamayı yükledim ne de foto falan yükledim.Herkes yaptı gördüm fakat hiç imrenip de merak etmedim😏
Pirasalipuding Elakuzusu_ sebebi bumuymuş ya sildim bende sevgili @Meri-Mel ciğimde söylemişti teşekkürler kızlar 🌺
elifmelif Elakuzusu_ ben doğru yanlış demiyorum. Ben internet araştırmamda adamın İsrail Filistin savaşı hakkında bir yorumunu görmedim. ChatGPT tabi ki İsrail’e de yapay zeka desteği veriyordur herkese veriyor? Burda binlerce çizim yaptırıldı. Benim söylemek istediğim yukardaki haberin dili. Uydurma haberim diye bağırıyor. Görseldeki haberin sayfasını bulup baktım şunu dedi bunu dedi diyor ama kaynak yok. Adamın Twitter’ında İsrail bayrağı ve ABD bayrağı var diyor haberde ama yok. Neyse işte böyle bir şeyler. Haberi aldığınız gazeteyle ilgili de herkes geçmişini biliyor şimdi konuyu dağıtmayayım. Savaşsız bir dünya dileğiyle 🌸
mss_12 marsugoi orda korkudan tir tir titreyen çocukları görünce de gülesiniz geliyor mu?hiçbirimiz tam anlamıyla uygulayamıyoruz boykotu ama gülesimiz gelmiyor maalesef.