cakebabe sakinanee evet gördüğün gibi aşağısı çok uzun kaynaklarıyla attı aj vs hiçbir sitede doğruluğu yok tek görselle sen inanıyorsan bende yapay zekaya sorarım gidip araştırabilirsin yediğin ekmeğe boykot diyecekler çünkü yakında 😂
Meri-Mel sakinanee Ben hiç yapamamistim isabet olmuş dedim görünce 😞 Ama üzüldüm çünkü ülkenin yarısından fazlası kullandı bunu.
cikolatahurma Meri-Mel aslında silenler de kötü yorum yapıp boykot yazsa belki iş görür ve indirmeyenlere de vesile olur ben şimdi gördüm indirmem mesela
cakebabe Elakuzusu_ ben kaynak olarak belirtmedim yalnız 😂 kendisi kaynaklarla birlikte attı ayrıca kendim de baktım
Meri-Mel ayisit Sırf bayrağı benziyor diye değil aslında,İsrail’e finansal destek sağladığı için boykot olduğunu okudum ben .
ayisit Meri-Mel ben o haberi görmedim, gördüğüm videodan söyledim o yüzden altına da boykot yazılmış.
bitboylum sakinanee kimse yanlış anlamasın ama madem boykot ediyoruz neden yerli ve milli şeylerimiz yok ben bunu anlamıyorum lafa gelince Avrupa bizi kıskanıyor ama icraate gelince elimizde bir şey yok ve ben buna çok üzülüyorum
Elakuzusu_ cakebabe Kaynak diye belirtmenize gerek yok bir konuyu araştırdiginiz yer sizin kaynağınız olur zaten 😀 Bende baktım bunu buldum ve sildim 🤗
sakinanee Meri-Mel evet canım elimzden geldiğince bunu yayalım Rabbim gazzeye yardım etsin en çok da bebekler 😞😔
Meri-Mel sakinanee Kesinlikle canım en çok zaten her kötülükten kadınlar ve bebekler zarar görüyor 😞 Allah’ım Gazze’ye zafer nasip etsin.
sakinanee Busramustim yapay zeka uygulaması soru soruyorsun cevap veriyor resim atıyorsun resmini istediğin karakterde felan çiziyor