Yawasabeheyranarasokaktasan Veramomm Evet bende dal cubuklardan bebek yapardim elbiselerini bile dikerdim😂
Yawasabeheyranarasokaktasan Usnac1995 yok knk zor degil ben evden ayrilinca aynen oyle yapacam inşallah koyde yaşıyoruz çünkü yapmak o kadar zor değil
Usnac1995 Yawasabeheyranarasokaktasan Köy yerinde zor olmaz tabi. Bizde memlekete ev yapıyoruz şimdi. Manzarası mükemmel 😂 Fakat istanbulda çoook zor
Yawasabeheyranarasokaktasan Veramomm Ama cocuklugumu çok ozluyorum eşimle çok oyunlar oynadım o zmn geri donmeyi istiyorum ve buyunce onunla evlenecegimi bilerek tabi 😂
Yawasabeheyranarasokaktasan Veramomm yok cocukluk arkadaim iste askim olsaydi keske ama ergenlikten beri aşkım ♥️🥰
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Sogukbaklava süpermiş o zamanlar benim kuzenlerimde de küvet olsaydı bende giderdim valla 😂
tazebiirannee YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU pastel boyanın 32 li çantalı olanıyla okul gelene zengin gözüyle bakmayan yoktu o zamanlar bence 😄
TulayGeriDon YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU yaaa aynı bebekten mi bahsediyoruz acaba. Evet bende uzun ugraslar sorunda aldirmistim😄😄
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU TulayGeriDon şimdi baktım google dan benim dediğim farklı bir bebekti keltoş olan bebeğim ama safinazımda varmış fotoğrafını görünce bildim ahahhaa adının safinaz bebeği olduğunu bilmiyordum ama 😂😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Usnac1995 tatile gitmek lükstü gerçekten okul dönüşünde tatil anıları dinlerdik sırayla 😂😂