YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU birmelekannesi__ evet ya o zamanlar biz değerliydi tabi bizim eve de haftada bir girerdi ama az az yerdik bitmesin diye 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 2uykusuzprensannesi o zaman çocuklar hep kendinden olmayanı dışlıyordu bende bi kaç kere yaşamıştım maalesef üzücüydü 🥲 oysa olmak istedikleri sendin bence 😅
2uykusuzprensannesi YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU oysa olmak istedikleri sendin bence Bunu büyüyünce idrak etmek ahhhh kahretsin dostum o zmnlar neden bunu düşünemedim de gerekeni yapmadım 😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Tombikdonerartikcokpahali bende lisede yemiştim ilk kez burger king meşhurdu o zamanlar 5-6 tl gibi bir şeydi sonra 11-13 tl oldu sanırım ara ara gider yerdik arkadaşımla 🥲 pizzayı ilk ne zaman yedim bende hatırlamıyorum
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU TulayGeriDon ben çocukken pazarda görüp ağlamıştım 17 tlydi o zaman hiç unutmuyorum anneme haftalarca yalvar yakar en sonunda aldırmıştım keltoş bi bebekti saçlı olanları daha pahalıydı hala duruyor 😂
TulayGeriDon YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU yaaa aynı bebekten mi bahsediyoruz acaba. Evet bende uzun ugraslar sorunda aldirmistim😄😄
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU sek_kahve ooo cidden o zamanın meşhur her şeyini saymışsınız 🤭 bunlardan olanlar hep bi garip gözle bakılıyordu cidden belkide kendilerinde olmasını istedikleri şeye sahip olduğun için öyledir çünkü herkesin ulaşıp alabileceği şeyler değildi 😂
sek_kahve YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 😂 olabilir ya, bana özenti diyen bile vardı. Oysaki özenen o, yaşayan benim 😂😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Mnli ay kıyamam hahah alınmadığında nasıl kıymetli gelmiştir o ona 😂 yılbaşı ağacı kurmak ben evlenene kadar bilmezdim öyle bi gün markette görüp almıştım küçük bişey bi hevesle süslemiştim şimdi nereye koyduk bilmiyorum 😂😂
Sogukbaklava YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU küçükken de öyleydi bizim evde vardı bütün kuzenlerim bize gelirdi 😂
Yagmursonrasitoprakkokusu YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU yazan var mı bilmiyorum da muz 🤣🤣 Eve alınınca sayılı yenen ve çabuk bitmemesi gerektiğini düşündüren meyveydi 🤣 bide pringles cips vardı, ara sıra babamın şefi alırdı bana ayy ne büyük mutluluktu 😁
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Yagmursonrasitoprakkokusu evet yazdı bi kaç kişi bizim evede haftada 1 gün alınırdı muz onda da bitmesin diye az az yerdik 😂
Ogulluana YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU kiviyi unuttum bak taneyle alınırdı ben küçükken her eve girmezdi bilmezlerdi çünkü. Küçükken evimiz gecekonduydu balkonlu evler zengin işi gibiydi bizim için bir de dubleks ise ultra lüks gelirdi sonra lisedeyken babamgil ev aldı taşındık üçüncü kata bir süre aşağı bakamadık ya çok yüksek gelmişti 🥹
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Ogulluana kiviyi ilk ne zaman yedim hatırlamıyorum bile hatırladığım tek şey ilk yediğimde hiç sevmemiştim 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Sogukbaklava hahahha çok iyiymiş küveti kullanıyorlar mıydı yoksa sadece küvet var diye mi geliyorlardı haha😁
alyadmr077 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Safinaz bebek benimde var annem 4 yaşındayken almış bana ve sakladım ben onu annemlerde gidince alicam kızım için sakladım 🥰annemler o zamn bana aldıklarında bebek benden büyükmüş 😂koskoca mazi gözümün önünde canlandı 🥹
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU alyadmr077 benim bebeğimde hala annemde duruyor sapasağlam da duruyor çocukken yanımdan hiç ayırmıyordum 🥲 kızınızında seveceğine çok eminim ne güzel çocukken oynadığınız oyuncağın ona kalması
alyadmr077 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Okulda tatil dönüşlerinde yarıyıl tatilinde veya yaz tatili dönüşlerinde biz tatile şuraya tatile gittik buraya tatile gittik diyenler çok zengindi benim gözümde..Biz ise tatilde dedemlere köye giderdik hep