Usnac1995 Veramomm Bizim evimiz mükemmel olmasada bahçeli ve müstakildi. Bana da sitede oturanlar zengin gelirdi. Büyüyünce anladım cidden bizimki en iyisiymiş😂
Veramomm Usnac1995 yok ya bahçeli müstakil ama böyle tabiki lüks olanlar zaten bizim mahallede öyle evi olan hep zengindi bize yardım ederledi maddi olarak 😅💖
Usnac1995 Yawasabeheyranarasokaktasan Ben istanbuldaydım , belki küçük şehirde yaşasak merkezler havalı olabilirdi 😂
realmom YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU  Bak 🥲 hepsi çöp oldu hepsi yalan oldu kaldırdım bazılar kayıp aralarında yok
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU realmom maşallah ne çok takdir belgem varmış gerçekten çok üzüldüm ve annenle babanın hala okumadın diye sana yüklenmesine ayrı üzüldüm
Usnac1995 beyzzsenturkk_ Allah Allah benim hep olurdu ama bizimde durum iyi sayılmazdı. Orta şekerdik hep. Pahalımıymış ki . Tabi ben 95 liyim daha eski zamanlarda daha zordue ulaşmak belki
beyzzsenturkk_ Usnac1995 babam bi çalışıp bi çalışmazdı tek çalışan oydu durumumuz pek iyi değildi ama o halde bile yine bize alır kendine almazdı ama normal ayakkabılara göre ışıklılar bi tık daha pahallıydı..
Usnac1995 Veramomm Şuan bile bu büyük lüks. Diyorum şöyle tek kat bir evim olsa ama dışı güzel, önünde kocaman bahçesi, çardağı olsa. Ama bu devirde artık çok zor. 🥲
Veramomm Yawasabeheyranarasokaktasan oyuncağım da yoktu evet ilaç kutuları ve kapaklardan oyuncak yapardık annemde bir kaç kere bezlerden bebek yapmıştı baya fakirdik ondan mı bilmiyorum sürekli kızıma oyuncak alıyorum
Yawasabeheyranarasokaktasan Veramomm Evet bende dal cubuklardan bebek yapardim elbiselerini bile dikerdim😂
Yawasabeheyranarasokaktasan Usnac1995 yok knk zor degil ben evden ayrilinca aynen oyle yapacam inşallah koyde yaşıyoruz çünkü yapmak o kadar zor değil
Usnac1995 Yawasabeheyranarasokaktasan Köy yerinde zor olmaz tabi. Bizde memlekete ev yapıyoruz şimdi. Manzarası mükemmel 😂 Fakat istanbulda çoook zor
Yawasabeheyranarasokaktasan Veramomm Ama cocuklugumu çok ozluyorum eşimle çok oyunlar oynadım o zmn geri donmeyi istiyorum ve buyunce onunla evlenecegimi bilerek tabi 😂
Yawasabeheyranarasokaktasan Veramomm yok cocukluk arkadaim iste askim olsaydi keske ama ergenlikten beri aşkım ♥️🥰