AngrBoda_ 2uykusuzprensannesi Teşekkür ederim desteğin için canımın içi 🫂 Gidiyorum ben o zaman şans dile 🥲👋🏻
kibritci_kiz AngrBoda_ ayy hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin merakla bekliyorum sonucu 🥹
AngrBoda_ @Melodimm @Meri-Mel @nazeninanne @2uykusuzprensannesi @bsrblr @enfa @kibritci_kiz @ElisaMom_ Değilim kızlar değilimmmm ohhh Allah’ım sana çok şükür Yarabbim ay nasıl rahatladım anlatamam size şuan duygularımı 🥲offf çok şükür yaa inanın o kadar mutluyum ki
AngrBoda_ kibritci_kiz Sevinçten hem ağladım hem göbek attım🥲 Öyle rahatladım öyle rahatladım var ya şuan neden olamadığım umrumda değil 😊
AngrBoda_ Meri-Mel Ay çok sağol çiçeğim Amin inşaallah Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin inşaallah kalbimizden geçen ne varsa…🌸💕 Ohh ki ne ooohhhh🥳🤩
AngrBoda_ ElisaMom_ Sağol bebişim desteğiniz için 😘Ay bir yandan da vicdan yaptım böyle düşünüyorum diye 😑of çok zor şeyler ya
niloyaaa AngrBoda_ bu ay herkeste genel bi gecikme oldu sanırım bende spiral artı prezervatifle korunuyorum 15 gün gecikti adetim bi tırsmadım değil sizinde belki öyledir
enfa AngrBoda_ sevindim senin adına canım benim daha var ya çocuktan kafa kalmamış ne zaman olduğumu unutmuşum 15 martta olmuşum daha var benim olmama ay sen bu postu açmassydin endişelenip ne zaman olduğumu hatırlamaz dim unutmuştum çünkü