2uykusuzprensannesi AngrBoda_ yaaa saçmalama üzülme lütfen varsada sen herşeyin üstesinden gelmişsin elbet bununda gelirsin💪🏻
AngrBoda_ 2uykusuzprensannesi Teşekkür ederim desteğin için canımın içi 🫂 Gidiyorum ben o zaman şans dile 🥲👋🏻
kibritci_kiz AngrBoda_ ayy hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin merakla bekliyorum sonucu 🥹
AngrBoda_ @Melodimm @Meri-Mel @nazeninanne @2uykusuzprensannesi @bsrblr @enfa @kibritci_kiz @ElisaMom_ Değilim kızlar değilimmmm ohhh Allah’ım sana çok şükür Yarabbim ay nasıl rahatladım anlatamam size şuan duygularımı 🥲offf çok şükür yaa inanın o kadar mutluyum ki
AngrBoda_ kibritci_kiz Sevinçten hem ağladım hem göbek attım🥲 Öyle rahatladım öyle rahatladım var ya şuan neden olamadığım umrumda değil 😊
AngrBoda_ Meri-Mel Ay çok sağol çiçeğim Amin inşaallah Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin inşaallah kalbimizden geçen ne varsa…🌸💕 Ohh ki ne ooohhhh🥳🤩
AngrBoda_ ElisaMom_ Sağol bebişim desteğiniz için 😘Ay bir yandan da vicdan yaptım böyle düşünüyorum diye 😑of çok zor şeyler ya
niloyaaa AngrBoda_ bu ay herkeste genel bi gecikme oldu sanırım bende spiral artı prezervatifle korunuyorum 15 gün gecikti adetim bi tırsmadım değil sizinde belki öyledir