funda94 mutcali bizde 8 ay 10 günlüğüz Elleri ve dizleri üstünde duruyor popoyu kaldırıyor ama ilerleme yok 😅 tembeliz sanırım Bu ay olur diye düşünüyorum herkese sağlıklı huzurlu günler 🫶🏻
Zera mutcali 7,5 aylikken basladi, bolca yere birakin onune biraz uzagina dikkat cekici bir seyler koyun cabaladikca emekler.
Jasmin34 mutcali 8,5 aylıkken emekledi hiç bi çabam olmadı açıkçası mesela biz hiç tummy time yapmadık nefret ediyordu herşey vakti geldiğinde oluyor inanın hiç dert etmeyin😇
gokceege mutcali 7,5 aylıkken emekledi . Sürekli emekleme pozisyonuna geçiyordu ama yapamıyordu bende karnından tutup destek vererek yaptırmaya çalışıyordum bir süre sonra yaptı 😇
cennetkusum16 mutcali 9 aylıkken. 15 gün boyunca emekleme pozisyonuna getirdim oyun şeklinde birazda egzersiz oldu sonra kendi kendine emekledi
silahincer mutcali benimki şu an 8 ay 8 günlük koltuklardan tutunup yürüyor ve emeklemesi ışık hızı gibi 2 dakika arkamı dönemiyorum 😅😅
mutcali elisimo evet bende duydum bazıları direkt yürüyormuş. Bel fıtığım ve ben buna hazır değiliz 🙀
mutcali 310524 geçen gün önünde telefonum duruyordu baktım ona doğru sürünmeye çalışıyor.. Gizli gizli sevgilisini arayacak sanki paşam 🤦🏼♀️
silahincer mutcali ben de evde kedi beslemek istiyorum ama benimki çok kıl döküyor bebek için sorun oluştururmu 8 aylık benim ki
peramomms mutcali 7 aylıkken emekledi yerde oyuncaklarına uzanmaya çalısıyordu kollarını sürekli uzatıyordu
Ayseee12_ mutcali bebegim 7 aylikken surunmeye başladı 10 aylikken emekledi suan 11 aylik 1 aydir tutunarak kalkiyo siraliyo yurume yik ama bide gec babildadi su an bababab dedede diyo o kadar normaldir
mutcali Ayseee12_ kuzenim 2 yaşında yürüdü 2 buçuk yaşında konuşmaya başladı. Geç olsun sağlıkla olsun da önemli olan o 💓
Ervaninannesii mutcali 6 aylıktı denemeye başladı 7 aylık aktif olarak emeklemeye başladı 10 aylık oldu bugün 3 adım attı bize ama devamı yok🥹 emeklemeyi çok seviyor öyle hızlı gidiyor ki😁 hiç denetmedim kendi pekiştirdi hazır olduğunda
Ervaninannesii mutcali 6 aylıktı denemeye başladı 7 aylık aktif olarak emeklemeye başladı 10 aylık oldu bugün 3 adım attı bize ama devamı yok🥹 emeklemeyi çok seviyor öyle hızlı gidiyor ki😁 hiç denetmedim kendi pekiştirdi hazır olduğunda
silahincer mutcali benimki 3 üncü ayda destekli oturmaya başladı 4 üncü ayda dönmeye 5 inci ayda desteksiz oturmaya 6 ıncı ayda emeklemeye başladı ama bebekten bebeğe değişiyor görümcemin etkisinin bebeği 11 aylık hala desteksiz oturamıyormuş