sinobumm tesekkur ederim hangi probiyotik kullaniyorsunuz size iyi geliyor mu bu kullandiklariniz?

Yenimom komple memeyi bosalttigina nasil emin olabilirim? Emzik malesef hic biri tutmadi kac cesit aldik parmagimi denedim 5 saniye emiyor sinra anliyor ki meme degil. Surekli emdigi icin meme bos gibi geliyor zaten sonuk hep o yuzden on sutu mu iciyor yagli kisma ulasabiliyor mu bilmiyorum. Bazen sagim yapip biberon verince kakasi duzeliyor belki de sagdigimda yagli kisma da ulastigi icin duzeliyordur

1annekuzusu alistiramadim 2 aydir ugrasiyoruz surekli hic almiyor silikon kaucuk damakli bakkal tarz hepsini denedik emzik almadigi icin elim kolum bagli aglamasina sabretmeye calisiyorum ama cok kucuk oldugu icin bir yere kadar sonra yine meme veriyorum umarim zamanla duzelir 🥺

Yenimom surekli emdigi icin artik karisiyor hangisini emdigi genelde 1 tane emiyor uyukluyor sonra 10 dakika sonra uyandiginda ayni memeden devam tekrar uyuyor uyaniyor falan bir sure sonra diger memeyi veriyorum yanlis mi yapiyorum?

bensuy
        Canım sütünü beslemen çok önemli
        Bestlak damla günde 3 kere 20 damla
        Solgar brewers yeast kullanıyorum
        E bebekte satılan malt içecekler
        Şekersiz hoşaf , her emzirdikten sonra 2 bardak su
        Ve en önemlisi bulgur pilavı etli veya sade yoğurtla tüketeceksin
        Bunlar sütü inanılmaz besliyor

bensuy canım benim Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 benim kızımda şuan 2 ay 4 günlük gerçekten beni anlatmışsın resmen öyle bir çıkmazdayım ki bende artık Google dan bu neden böyle olur şu neden böyle olur diye aratmaktan yoruldum ilk bebeğim böyle değildi hayattan kopmuş durumdayım kendimi çok çaresiz hissediyorum sürekli bir zman makinesi olsada 2 yıl zaman atlaması yaşasam diye düşünüyorum valla aklımı kaybetmekten korkuyorum 😥 birbirimize dua edelim Rabbim güç kuvvet versin dayanma gücü versin artık uykusuzluk ve yorgunluğa dayanamıyorum

bensuy evet tamda öyle bebek ön süt içiyor demek o yüzden yeşil olabiliyor. Bebek memeyi emdikten snra sagım yaparsan boş mu dolu mu anlarsın sagarken süt fişkiriyor mu yoksa damlıyor mu. Ön süt içen bebekler hızlı acıkır biberondan verince meme isteme süresi degişti mi ?

bensuy bmce 1-2 saat aynı memeyi emzir değişicen birşey var mı izle blok emzirme deneye bilirsin ? Ev cok sıcak yada kat kat giydirmekte bebekleri rahatsız edebilir

bensuy emzik kullansanız belki sürekli emmesi azalır bizimde ilk doğduğunda öyleydi başta vermek istemedim ama dayanamadım artık kurtarıcı olmuştu benim için.

bensuy D vitamini de huzursuzluk yapabiliyor bebeklerde onu da bi düşünün derim. Aynı şeyi yaşadık biz de, farklı vitaminler de deneyebilirsiniz. Huzursuzluk gitti ama emmeye düşkünlük devam ediyor maalesef, aşırı yorucu oluyor. Henüz küçükken emerek uyuma bağını kesmeye çalışın ben o dönem tecrübesiz olduğum için önemsemedim ama büyüdükçe bu bağı koparmak daha zor.

Kesinlikle kolik bebekler böyle. İlk aylar hiç bitmeyecek zannettim uyku yok sürekli kıvranan gazlı bi bebek , uyumuyor uyusa yarım saat desteğim yok nasıl geçecek diye çok gece ağladım 2 gaz damlası verdi doktor günde toplam 80 damla veriyordum yine de bana mısın demiyordu. 3. Aya bastık bıçak gibi kesildi gaz problemi. Ama bu süreçte çok egzersiz yaptırdım hareketsiz oldğu için de gazını çıkartamıyordu. Oyun halısında sürekli hareket etmesini sağladım vs. Şu an 3 ay 10 günlük gaz bitti uykuları uzadı şükürler olsun kolaylaştı bakmak. Sabredin az kalmış 🙏 Yeşil kaka da ön süt içtiğini gösterir , memeyi verdiniz doydu bi sonrakinde yine aynı memeyi vererek başlayın yağlı kısmı bitirsin. Emzik bizimki de almadı çok istedim alsın ama olmadı memesiz uykuya dalamıyor hala ne yapsam illa memede uyuyor ona da yapacak bişey yok uzun uykular olunca çok koymuyor artık 😂