Dilekb Honey benimkide 6 aylık oldu. Ilk kez kuru fasulye yapicam yarın. Bakalım ne olucak. Süt için de incir, tahin helva, hurma, boza, malt içeceği..
Torukojintsubasa Gorkem80 merhaba süt her zaman artar :)) inanın buna bol bol emzirin sarılın o yenidoğan kokusu sonra kalmıyor tadını çıkarın miktarı hiç düşünmeyin şifadır içtiği kadar içsin rahat olun siz iyi ve yeterli bir annesiniz 40 gündür uğraşıyorsunuz pes etmemişsiniz stres gittiğinde sütünüz de bollaşacak 🌸
Ayazbilge Bebekim dediğim gibi incir havuç kürü yaptım dut kurusu kompostosu içiyorum iki güne birde promalt isterseniz kürün yapımını anlatayım bol su içiyorum Bi de
Ayazbilge https://www.profsaracoglu.com/anne-sutunu-artirici-bitkisel-kurler buradan tarifini alıp yapabilirsiniz ben faydasını gördüm
rze KbrCry Kayısı tek balına tuvaletini yapması için iyi geliyor.Ben de yiyorum ama şekerle birleşince huzursuz yapar.
Nerminkuzey Yeşil soğan, rezene, dereotu bunlar mükemmel süt arttırıcı. Aynı şekilde kısır,bulgur pilavı 🌟
Amineyusufmuhammed Nerminkuzey benden çok yiyen icen yoktur ne zaman rezene iciyom kizim çok agliyo anlamiyom
Hulya_55 Amineyusufmuhammed bozayi marketlerden her yerden bulabilirsin 4 buçuk aydır sagarak veriyorum sütümü türlü türlü şeyler içtim yedim hiç biri fayda etmedi şimdi boza iciyorum çok şükür bu fayda etti mama verdigim zamanlarda oldu yetmeyince şimdi sütun attı bugün ilk defa buzluğa bile koydum dene sende belki sende de fayda eder ama devamlı kullan her gece yatmadan önce iç
YagmurOzcan Ayazbilge bebeğim 2 ay 25günlük sütüm az mama takvisi yapıyorum ve mamayı hiç istemiyorum :( bu saatten sonra incir-havuç kürüyle sütüm artarmı?
ays_ey Honey kuru fasülye aşırı süt yapıyordu geceleri bAna ama bn gazlı yiyeckleri yiyip arkasından yarım çay kaşığı kimyonu suyla içiyordum direk hiç gaz yapmadıo
ays_ey HappyKids tahinli pekmezz de aşırı süt yapıyor sütüm kesilecek gibi oldu gece yiyip yattım normalde göğüslerim hep yumuşak olur ama o gecee çok kötü dolmuştu birde akşam yemeğinde kuru fasülye yediğimde olduu arkasından yarım çay kaşığı kimyonu yedim arkasından suuu. Gazdaa yapmıyorr böylelikle
Burcinh KbrCry komposto içtikten sonra kimyon anason v.b çaylardan içmelisin gaz çayları çocukda gaz yapmaz anason rahat bır uyku verir